@lourenstiny
- 2019
prima overnachtingsplek wij zijn naar het centrum gewandeld is ongeveer 45 min. Ingang is even opletten, het is de 2e ingang waar markeringshekken bijstaan, hier kun je tussen de dikke blokken door. wij reden er eerst ook voorbij.
zeer vriendelijke eigenaresse, zitten hier van af maart, zoek maar een mooie plek kom ik straks wel even langs. 2 fietsroutes gekregen rondom de maas ,mooie route. Wij stonden aan de kant van de weg dan heb je wat meer last van verkeer vandaar 1 ster minder. maar wij komen zeker weer langs want zit vlakbij A2 dus ook mooie doorgaans camping. sanitair is klein maar zeker schoon. Ook grijs en chemisch toilet lozen
omdat we overdag toch weg waren hebben we hier 2 nachten gestaan. er stonden 3 afvalbakjes waar niet eens een volle zak afval in kon,toen wij kwamen lagen er al een hoop zakken om de bakken heen. de laatste morgen dat wij stonden werden het afval gehaald even later alweer paar zakken. 50 mtr lopen was de winkel.Verder wel fietsroutes genoeg. en stroom was 3€ voor 2 uur. Staplek was ook 10€ maar ik weet niet waarvoor je dat moest betalen
Een rustige camping, het sanitair is verouderd maar wel schoon. Wij stonden aan het riviertje en hebben heerlijk van onze rust genoten, en zoals de eigenaresse ook al zij voor toeristen is hier niet veel in de buurt dus om hier een paar dagen te staan is het prima. wel is er een mooi fietspad naar Bastogne gaat in de zelfde lijn als de Sûre ongeveer. in de fietsroute zat nog ong. 2km wat gerenoveerd moest worden de rest was prima.
een mooie rustige schone plek voor 10 campers in de campervakken. maar volgens ons kun je ook gerust op de rest van het parkeerterrein staan. de steenkolenmijn is echt de moeite waard. wij hadden 15uur een ned.talige En op het terras is het met mooi weer ook goed vertoeven. Bij slecht weer is het restaurant binnen ook prima. tot sluitingstijd kun je nog gebruik maken van het toilet bij het restaurant.