@luc-en-marga

Fiat
Integraal
Bezit

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

met de vorige review eens, erg mooie camping met zeer ruime plaatsen, erg rustig. sanitair zeer proper en heel ruim. mensen moeten eens beseffen wat ze een camping aandoen met die negatieve stukjes. ook de mevrouw achter de balie doet gewoon haarwerk en is vriendelijk en behulpzaam.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

fantastische tijd hier ( bijna) gehad, prachtige erg ruime plaatsen! lekker rustig. met verbazing de vorige review gelezen. overal staat op de gebouwen geen honden binnen, (wat op elke camping gebruikelijk is.) deze categorie mensen kun je beter kwijt dan rijk zijn!

hallo, even reageren op de voormalige review, wij stonden daar ook in hetzelfde weekend. het is wel een cp met 2 douches en 2× wc. keurig schoon en ja soms even wachten tot er een douche vrij was. waar vindt je dit nog op een cp? de kritiek vind ik heel onterecht!!! hopenlijk rijden dit soort mensen deze prachtige cp gauw voorbij. alle lof voor deze cp.

wij stonden hier 6 en 7 juni. eerst alleen maar het werden steeds meer campergasten. je mag toch verwachten dat het aantal plaatsen is bereikt, maar nee alles werd volgepropt en dat is heel erg jammer van deze ludieke minicamping.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima plek om te overnachten en de stad te bezoeken. de cp is gratis in tegenstelling van een eerder bericht (voor toeristen) dus geen P kaart kopen!! lawaai van weg en trein vallen erg mee.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

wij snappen de negatieve beoordelingen niet. is een prima camping, ja alles heeft zijn prijs als je op de acsi plaatsen wilt staan dat zijn ook prima plekken voor een schappelijke prijs. nee en doodstil is het niet maar een hel op aarde is schromelijk overdreven. kortom wij zijn hoeveel tevreden. op de fiets naar Split (9 km) is prima te doen. vraag er maar naar in de receptie dan vertellen ze uiterst vriendelijk hoe te rijden.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

coördinatie kloppen niet!! juiste coördinaten zijn N44°52'4" E13°52'0"

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

fantastische plek, wij stonden er alleen. heerlijk gegeten in het restaurant voor een heel billijke prijs. helaas moet ik wel vermelden dat de twee herdershonden vreselijk blaffen (ook in de nacht) nu 3 sterren, zonder de honden 5 sterren.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

dit kamp kost nu €40+ belasting van € 4.50 per nacht, wat in verhouding tot de plekken veel en veel te duur is. ook de cp,'s naast het kamp kosten nu €40- het kamp is gewoon een parkeerterrein met vrij krappe plekken. sanitaire voorzieningen is wel keurig en vrij nieuw.

wij komen graag naar deze plek. nog steeds de twee campers met auto op de twee camperplaatsen, staan hier al zeeeeer geruime tijd terwijl er een bord staat van max 48 uur. kom op je ben niet alleen met een camper. zie foto.

deze plaats is dus niet meer in gebruik!! op de parking van het museum is het verboden te overnachten. er wordt gehadhaafd.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

weer een camperplek wat geen officiële camperplek is. stop er eens mee om elk plekje maar als camperplek te bombarderen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

plaatsen zijn mooi en ruim, met vraagstukken ertussen. als het drukker wordt zetten ze rustig een camper of caravan op je stukje gras. nu €41- douche €1- afwasbakken €0,50. kortom een vreselijk dure camping waar ze overal geld voor vragen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

deze camperplek bestaat dus niet meer.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Dit is absoluut geen camperplaats, het is verboden te overnachten in heel het park. alle parkeerplaatsen worden om 10.00 uur gecontroleerd en dan moet je vertrekken!!!

nou, John-Doe, ik weet niet wat voor coördinaten jij hebt ingevoerd maar deze kloppen precies hoor. Misschien een goede navigatiesysteem kopen. takken zijn inderdaad aan de lage kant.

Dit is geen cp, is het ook nooit geweest ondanks de reviews dat je daar kan staan! absoluut verboden!!!

het heet camping maar zit stampvol met vaste bewoners. werklui die er door de week wonen en ook veel de hele week. Wij vonden het erg lawaaierig. positief is inderdaad het toiletgebouw (heel schoon) goed voor een overnachting maar meer ook niet!

voortreffelijke minicamping, zeer ruime plaatsen met prachtige singels en bomen. Prachtige fiets en wandelomgeving. We zouden er 4 nachten verblijven, het werden er 8. Carin en Tini zijn erg lieve mensen, we zijn dan ook, na 8 nachten met pijn in ons hart vertrokken. Dank voor het verblijf.

ludzer prima plek, vlakbij historisch centrum. je kan met papiergeld en munten betalen maar ook met visa, master of maestro kaart. werkt perfect.

ludzer ideale plek om Monsanto te bezoeken, 750m lopen, dorpje door naar het westen en dan linksaf richting Monsanto. wc (gescheiden man-vrouw) brandschoon! met camper 8.00 mrt, prima te doen.

ludzer keurige toiletgebouw en schoon!!!! ruime plaatsen. ik begrijp de negatieve beoordelingen niet. Wij waren hier op 26 oktober. 1 toiletgebouw open wat ruim voldoende was voor het aantal gasten was. prima uitvalbasis naar de stad. doen!!!

ludzer wij waren hier op 22 oktober. ruime plaatsen met allemaal betonbandjes waar je overheen moet om op de plaats te komen. erg gedateerd met een hoop oude bouwsels op de camping. douche bijna koud en afwassen heel erg koud.

Sitecode: 20490

volkomen met vorige beoordeling eens. geweldige camping en vriendelijk personeel. prima sanitair en brandschoon. bereikbaarheid met onze camper van 7.50 mrt prima te doen. zeer rustige camping midden in de natuur. Wij stonden er 16,17,en 18 oktober. Wij hebben daar prachtige wandelingen gemaakt.

ludzer wij waren er 6 oktober. onze camper van 7.40 mrt kon het terrein zeer moeilijk opkomen. Alleen met behulp van een medewerker, die de hekken weghaalt en konden we erop komen. stond alles ook nog vol, dus met veel hulp om er weer af te geraken. geen aanrader.

prima plek om te staan en de stad te bezoeken. inderdaad vlakbij grote supermarkt met een wasserette, waar we (na 8 weken onderweg zijn) gebruik van hebben gemaakt. gemakkelijk met de bus naar Santiago.

Marga en Luc zeer moeilijk te bereiken. hooguit voor campers niet langer dan 5 mrt. en dan moet er ook nog plaats zijn. zijn onverrichter zaken maar weer weggegaan. Er waren wel 3 camperplaatsen maar stonden ook vol met auto's. geen aanrader!!

hoezo vreemde camping! ruime plaatsen voor de camper. als je het gevraagd had mocht je ook in het bos (caravan plekken gaan staan) Als je dan iets vreemd vindt en met "piepende banden weggaat, omschrijf dan ook wat de reden was. zo breng je mensen onterecht in de war met rare info. schoon en goed sanitair overigens.

margaluc eer rustige camping aan de rivier in een werkelijk schitterende omgeving. bakker komt om half negen op de camping. mooie omgeving om te wandelen. voor de sportieve fietsers ideaal.

margaluc rustige kleine camping. wij waren met een camper van 7.50 meter. is wel te doen. behulpzame beheerder. zeer mooie omgeving om te wandelen.

margaluc prima plek voor een overnachting . in de zomer kan je onder de linden staan. wij waren er 15 september en was het niet echt warm, dan kan je ook op het grote grasveld staan, in de zon. de boer kan redelijk engels, genoeg om je te begrijpen. Erg vriendelijke familie.

wij stonden hier half mei. goed verzorgde plaatsen. Helaas zijn er nog steeds Nederlanders die dure campers kopen en niets willen betalen, maar wel stiekem van de faciliteiten gebruik maken en vroeg vertrekken voordat er controle komt. waren alle camperplaatsen maar zoals deze en ja je moet wat betalen maar dan heb je ook wat.

prima te doen voor een nachtje. industrie terrein is wel een beetje veel gezegd. kleine bedrijfjes zijn er wel maar daar heb je geen last van. zeker niet in het weekend. de eerste foto klopt niet, die is van de buren 60 meter verder. vrij krap om te manoeuvreren. wij hebben een camper van 7.50 m en dat ging prima. zeer vriendelijke bewoners.

wij hebben hier 2 nachten gestaan. prima lokatie. rustig. wandel en fietsen. wandelen in de omgeving en fietsen naar Ekenas (80 km) heen en terug. prachtige route.

heerlijke rustige camping. eenvoudige maar schoon sanitair. enorm grasveld waar je alle ruimte hebt. zeer billijke prijs voor Noorse begrippen.

Prachtige camping. Veel plaatsen in het bos, maar ook mooie plaatsen aan het water. Sanitair goed en schoon. Wij stonden er met nog een camper aan het water. Gratis gebruik gemaakt van houtgestookte sauna. Heerlijke plaats om te vertoeven.

Wij stonden hier 17 juni. Leuke kleine camping. Sanitair eenvoudig maar schoon. 2 nachten gestaan voor NOK 440. Leuke wandeling te maken.

Wij hadden de pech er te staan terwijl er kennelijk weer een hondenshow of iets dergelijks was. Erg veel geblaf en lawaai. Sanitair prima en plekken ook prima. Dat de directie toestaat om de halve camping vol te laten zetten met buitenrennende, naast de campers, honden, is onbegrijpelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Sitecode: 20915

Hier in juni 2017 geweest. Mooie schone camping voor redelijke prijs NOK 247. Orima wifi, wc's, douches en wasmachine.

Zeer rustige camping, nieuw sanitair en schoon. Speciale rand (verhard) voor campers. Zeer veel fiets- en wandelmogelijkheid. Fiets- / wandelkaart liggen gratis bij de receptie. Ook broodjesservice aanwezig. Een camping om tot rust te komen.