@luoisette
gedeelde parkeerplaats tussen bus en camper. gelegen tussen twee wegen, één die beweegt en één die afdaalt, dus lawaai van auto's, motoren, etc. naar keuze 20 euro zonder elektriciteit is duur. we kunnen afvoeren en water opnemen. maak de toiletten leeg. Om de koepel te bereiken zijn de roltrappen in 20 minuten te bereiken via een weg zonder trottoirs. wees dus VOORZICHTIG. Het is een beetje duur voor de service die wordt geboden aan de toeristen die we plukken.
als de gerand vriendelijk is, mag dit niet het lawaai van de weg maskeren, dat overdag constant is en 's nachts minder luid. geen schaduw. omgeving tussen parkeerplaats en weg. Het centrum heeft enkele busstations.
Juiste camperplaats voor 10 euro leegmaken mogelijk. stroom ook met groot verlengsnoer als je onder de bomen zit. veel ruimte.
moeilijk te parkeren met een 6m waar het aangegeven staat. de weg van ronde is prachtig. Dit is gereserveerd voor notebooks die kleiner zijn dan 5 m. schade
13 euro zonder stroom 1 persoon.. de zeer vriendelijke ontvangst legt je alles uit en je kunt vervoersbewijzen kopen. kleine locatie. interessant: de metro om 17.00 uur zet je af in het centrum. Douche toilet in klein aantal wasmachine 4,50 euro. WC-afvoer en grijs water en vol water.
Er zijn twee plaatsen in de cabine. Eén is gratis vlak parkeren de andere is waarschijnlijk een oude camping voor 10 euro. we kunnen het grijze water en de toiletten legen, maar er is geen water. sommige elektrische aansluitingen zijn niet gecontroleerd. Spartaans en vervallen.
Ik bracht een nacht door zonder enig probleem. er waren 3 van ons campers. de parkeerplaats is verlicht maar geen voorzieningen. het is kwijt. Het stadscentrum is dichtbij, evenals een supermarkt
de hele nacht niet rustig bij al het verkeer om te ontsnappen.
kamperen erg duur ook omdat we naast elkaar camper staan. ontvangst zonder al te veel moeite om te communiceren. goed om Krakau te bezoeken. bus en tram dan.