@mag-en-mar
Lid van Campercontact sinds 2019
We verbleven hier op 26 en 27 april 2019 en betaalden 17.5 euro per nacht. Leuke camping met goede en propere douches (jeton) en goede lozingsmogelijkheden. Er is een restaurant waar je kan eten. Er is toegang tot het strand en je kan vlot wandelen naar het stadje, wel een beetje klimmen natuurlijk, omdat het stadje hoger ligt. Honden welkom! 's Nachts is er een bewaker die de ingang controleert en af en toe een rondje doet.
Grote drukke gratis mix parkeerplaats. We hebben wegens omstandigheden er gewoon overnacht en dus niets van Ulm gezien.
Wij stonden hier op 27 mei ll als tussenstop op weg naar huis. De camperplaats is gratis en ligt in het dorp, via een weg naast de kerk. Er is in Bretino Belluno niets te beleven, er is wel een bar. De voorzieningen waren helemaal oké, er zijn geen douches en toiletten maar je kan wel alles lozen, dus top. Het was a room with a view!
Wij stonden hier op 26 mei ll. Er waren precies wat vaste bewoners of toch mensen die er al lange tijd verbleven, met bbq, tuinmeubelen en wasrekjes. De camperplaats is gratis tot 1 juni. Toilet en douche waren niet proper, de lozingsmogelijkheid was oké. Oké als tussenstop op weg naar huis.
Sitecode: 20122
We waren hier op 25 mei en betaalden € 12. Er is gescheiden afval, maar water en wc lozen kon niet meer, advies om alles op straat onder putdeksel te lozen. Wat lawaai van langsrijdende auto's en de bar iets verder. Je kon er heel lekkere vis eten (zoon kookt). We betaalden € 20 voor antipasti en vis!
We verbleven hier op 22,23 en 24 mei. De camperplaats was in gebruik, de naastliggende club was in voorbereiding voor het seizoen. Primitieve douche en wc. Gescheiden afval. Heel rustig, met een restaurant in de buurt. Lozen oké. Leuke plek met leuke sfeer, of het hing aan ons gezelschap (date tussen een Knauss buscamper en grote broer Detleff. We betaalden € 12 per nacht.
Wij stonden hier op 20 en 21 mei. De douches en toiletten (prima) waren open wanneer we aankwamen, de stroompalen werkten, we hebben gebeld naar het nummer dat vermeld werd en 's avonds is die persoon gekomen en hebben we betaald, € 18 per nacht. Het centrum is te voet te bereiken, met de bus kon voor ons niet wegens de hond. Lozen afvalwater en toilet oké. Minpuntje is inderdaad de drukke weg.
We waren hier op 17, 18 en 19 mei. Officieel was de camperplaats nog niet open maar Guiseppe deed speciaal voor ons open, we kregen een grote mat om het zand uit de camper te houden. De douche (jeton van € 1) was primitief maar proper en het water was lekker van temperatuur. We bezochten van hieruit Taranto met de boemeltrein. Bij het vertrek werd onze camper afgespoten om het zand te verwijderen.
We verbleven hier één nacht en betaalden € 18, volgens ons zwart. wc en water lozen mogelijk, de douches en toiletten waren gesloten. Er is gescheiden afval en het is er veilig (security per auto). Het voelde niet aan als een gastvrije plek, we waren trouwens de enige camper, de andere campers stonden allemaal in winterstalling.
We waren hier op 13 en 14 mei ll en betaalden € 17 per nacht all-in. Douches, toiletten, lozen, alles oké. Het was er rustig staan, veel bomen en struiken. Er was gescheiden afval en een broodjes service in de morgen. De hond was ook welkom, het centrum was op 2 km, wij deden dit te voet.
We waren hier op 9 mei ll en betaalden € 20 voor overnachting en elektriciteit. Douches en toiletten prima, lozen afvalwater en wc oké. Beetje rommelig terrein met oude caravans en een deel stond vol met boten. Te voet naar het historisch centrum was maar +/- 500 m. Vriendelijke beheerder!
We passeerden hier op 8 mei. We hebben zelf de slagboom open gedaan en nadien aan de vriendelijke eigenaar betaald. € 15 inclusief een fles wijn van het huis. Het is dicht bij de haven en de zee, nette wc's (de douches waren nog gesloten). Gescheiden afval en prima lozingsmogelijkheid. Een verademing na Sosta Camper Stella!
Sitecode: 19468
We kozen voor deze camperplaats omdat het dicht bij de oude stad ligt, we doen alles te voet wegens op reis met de hond. We betaalden in mei voor 1 nacht € 15 euro, dat is de basisprijs, stroom kost € 5 extra, een hond kost normaal € 3 en een douche € 3. De toiletten zijn basic. Er is veel geluid van de weg en auto's met muziek. Afvalbakken hebben we niet gevonden. Voordeel is de stad vlakbij!
Wij stonden hier op 6 mei voor 1 nacht. We vonden het een rustige camperplaats onder de olijfbomen met alle campervoorzieningen. Ok zijn geen toiletten, maar je kan wel je wc cassette ledigen in een automaat. Eerlijk gezegd hebben we dit niet willen proberen ;-) Het is ook dicht bij het UNESCO gebied met de trulli, we vonden het daarom een eerlijke prijs. Ook heel netjes was het gescheiden afval.
We hebben de GPS coördinaten gevolgd, we kwamen uit op een parkeerplaats met een hele smalle toegang en kleine plaatsen. We zijn er niet gaan staan omdat de toegang zo klein was, we hebben nochtans een buscamper van 6 m. Een andere toegangsweg hebben we niet gevonden! Eerste poging om Lecce te bezoeken mislukt!
De camperlocatie is niet meer dan een boulevard waar je kan parkeren met een kleine camper. Ik zou er de mijne niet achterlaten. Er stonden wat oude campers aan de havenkant en aan de oude huizen. Wij hebben Taranto bezocht met de trein vanuit Marina di Ginosa, iets verder aan de kust. Geen parkeerstress!
3 mei 2019. Parkeerplaats op loopafstand van het mooie oude centrum. Vriendelijke beheerders, beetje rommelige (onveilige) omgeving, achter een hoog hek waar 's avonds de bussen, die aan de overkant parkeren, veilig komen staan. Wij hebben vanuit Trani de trein genomen naar Bari, € 3.20 voor enkele reis, € 1.5 voor de hond. Lozen was volgens ons illegaal, vuil moest in de container op straat.
Toffe staanplaats vlakbij het strand. Honden zijn er welkom, de sanitaire voorzieningen zijn netjes en er is een restaurant en een winkeltje met broodjes service. Plaatsen onder de bomen. Spijtig dat het afval allemaal bij elkaar wordt gestort, zelfs het glas. Wij stonden er twee nachten, 1 en 2 mei. Als je geen fiets bij je hebt, sta je wel ver van alles, maar als het goed weer is, kan je genieten op het strand.
Sitecode: 20109
Gewone parkeerplaats zonder voorzieningen. Ideaal om het stadje met zijn bezienswaardigheden te gaan bezoeken. Wordt 's nachts afgesloten. We betaalden € 18 voor 24 uur, op zich wel duur wegens geen voorzieningen, maar wel vlakbij het historische centrum. We waren er op 30 april 2019.
Goede camperplaats, aan drukke weg. Er zijn vooral Franse toiletten, we hebben de douches niet gebruikt, dus geen commentaar. Dicht bij de oude stad, wij reizen met een hond, dan is dat wel handig, je hebt alles op loopafstand.
Sitecode: 20499
Rustige camperplaats aan zie, niets in de buurt, beetje verloederd. We waren er op 25 april 2019 er stonden toen voornamelijk Italiaanse gezinnen met kinderen.
Leuke plaats, pendelbusje naar het kustplaatsje met restaurants. Ook goed te voet te doen! We stonden er op 24 april 2019, op doorreis, we hebben geen voorzieningen gebruikt.
Rustige camperplaats, zonder voorzieningen. We hebben de plaats gebruikt op weg naar Italië. Bakker in het dorp, mooi meegenomen!