@malie92
- 2024
- Huren
Sitecode: 19414
voor de tweede keer op deze camping. zeer tevreden. sanitair schoon, zag er verzorgd uit. genoten van een echte warme douche. personeel erg vriendelijk. plek voor de camper was prima.
sluit me aan bij de vorige review.... prima plek voor doorreis.
Goede camping, schone toilet gebouwen. Winkeltje waar je prima inkopen kan doen. Restaurant eenvoudig maar gezellig en lekker gegeten. Personeel zeer adequaat reageerde direct op klachten van een stel jonge mensen die overlast bezorgden. Zij werden gelijk van de camping verwijderd.
Moeilijk om daar te komen. Erg smal weggetje .Prachtige camping. Ruime plaatsen. Echter 1 toilet gebouw wat niet elke dag werd schoongemaakt. Douche slecht, koud dun miezerig straaltje. Dames erg behulpzaam. Als je niet een dag van te voren reserveert om mee te eten dan kan je niet zomaar aanschuiven, ook een dag van te voren doorgeven wat je wilt eten. Verder een goed verblijf gehad.
hele mooie camping met een hele vriendelijke en behulpzame eigenaar. Grote plaatsen met heggen gescheiden. Erg schone sanitair gebouwen een echte aanrader.
Op zich wel een mooie camping als je een kleine camperbus hebt. Personeel kortaf en als je wat vroeg tijdens de uitleg dan snauwde ze je af en dat je moest wachten tot zij klaar was .... Plek redelijk, was wel moeilijk om weer weg te komen met onze camper 6,5 meter. We zaten op een gegeven moment zo vast dat we met heel veel moeite weg konden draaien met behulp van twee aardige duitsers. Personeel liep alleen maar te schelden ipv helpen.
Fijne schone en nette camping/camperplaats. Het staat omschreven als een boerderij camping maar dat is het echt niet. Maar wel mooie en ruime plekken. We mochten kiezen tussen verschillende plekken waar we konden staan. Sanitair netjes en schoon. Helaas kon je niet bij de eigenaar mee eten. Waren ze mee gestopt zeiden ze...... In de review van een dag of 10 geleden kon dat nog wel. Kortom, echt de moeite waard
Ontzettend fijne camping/ camperplaats. Sanitair super schoon. Staanplaatsen ruim voldoende en privacy. De eigenaren geven je een zeer welkom gevoel. Alle tijd voor uitleg. Zeker voor herhaling.