@mamosp
- 2012
Een registratieproces rechtstreeks uit de vorige eeuw! En het feit dat je alleen contant kunt betalen! Dat lijkt wel een anachronisme in 2026! 32 graden Celsius – zin in een verkoelende douche? Wat doe je als je alleen een briefje van 50 euro hebt en de douchemachine alleen muntjes accepteert?
Ongedeelde CCP-faciliteit met veel schaduwplekken onder oudere bomen. 2x4 douches (m/v) + 3 toiletten. Heet water om af te wassen. Winkels in de buurt. zwembad naast de deur. Ideale plek voor meer dan één nacht. Er is een sterrenaftrek niet voor de ruimte, maar voor de hondenbezitters die hun viervoeters niet aangelijnd houden. We waren er ook met een hond en die moest zich keer op keer verdedigen tegen zwerfdieren.
Ideale plek voor een bezoek aan de oude stad. De plaatsen zijn groot genoeg voor één nacht. De parkeerautomaat lijkt de 8 euro niet te kunnen afschrijven en breekt na 3 euro het betaalproces af. Oplossing: Los 2x3 euro en 1x2 euro op en plaats de 3 kaartjes achter de voorruit. Werd zo geaccepteerd.

Prima plek voor doorreis en bezoek aan Gironella. 14 plaatsen, 8 elektriciteitsaansluitingen (je betaalt 5 euro voor een dag met een creditcard), gratis water. De code voor de afvalcontainer is op te vragen met een QR-code op het gebouw. Tegen de avond bracht een politiepatrouille een inspectiebezoek.
Geweldige plek aan de ringmuur. Vriendelijke ontvangst en verzorging bij de receptie. De stad en de omgeving kunnen vanaf hier gemakkelijk worden verkend. Winkels in de buurt!
Zeer vriendelijke, ongecompliceerde ontvangst. Ideale camping om Koblenz en omgeving te verkennen. Jammer dat de veerboot kapot ging! Schoon en functioneel sanitair. De iets hogere prijs wordt gerechtvaardigd door de ideale ligging.
Zeer vriendelijke ontvangst. Broodjesservice werkt perfect! Grootte van de staanplaatsen op het centrale plein voor WOMO's eerder aan de ondergrens. Ideale ligging voor fietstochten langs de Moezel. In- en uitstappen voor fietsen is even wennen! Als de slagboom net iets korter was, konden fietsers en voetgangers er beter door.
Uitstekende podiumplaats. 's Ochtends broodjesservice met stokbroden en croissants👍 Als de plaats bezet is, is er een camping een paar honderd meter verderop.
Vrije keuze van parkeerplaats op een royaal bemeten terrein. Faciliteiten een beetje oud, maar functioneel. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding! Graag weer!
Zeer goede locatie om Trier vanaf het veld te verkennen. Makkelijk te gebruiken om alle diensten naar behoefte op te waarderen met de eigen campingkaart van de staanplaats. We komen graag terug . Onze hond had genoeg mogelijkheden om bij zijn uitlaat te komen.
Zeer mooie ontvangst van de baas met veel informatie voor het verblijf. Goed beheerde en netjes onderhouden plaats. Ideale locatie voor lange fietstochten. Bestelde broodjes en gebak worden 's ochtends naar WOMO gebracht! We voelden ons hier zeer comfortabel en zouden graag terugkomen wanneer de gelegenheid zich voordoet.
Goede parkeerplaats nabij de dijk. Oprijwiggen zijn een voordeel. Als betalen met buitenlandse pinpassen zou werken, zou ik nog een ster krijgen!
Ideale plek om de oude stad en het havengebied van Wismar te bezoeken. Zeer goed bezocht. Aardige dame in het kleine receptiekantoor.
Ideale parkeerplaats voor een bezoek aan Stralsund. Aardige en behulpzame ontvangst. Ideale en eenvoudige elektronische betaalmogelijkheid. Schoon en verzorgd sanitair. Het aanbod van vooraf bestelde bakwaren werkt prima. We komen graag terug!