• Camperlocaties

Partner van

@manijack

2002

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

We zijn hier al meerdere keren geweest en komen vooral voor de prijs. vergeleken met de andere campings hier in de buurt is hij erg goed betaalbaar. Plaatsen zijn over het algemeen groot genoeg voor een camper van 8m. Er komt hier zelfs een Fransman met een grote Concorde ieder jaar. Sanitair is niet heel schoon in de zomervakantie maar in de mei en herfst iets beter. Staan veel mensen die het niet zo nauw nemen dus blowen en plassen tegen de heg

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Zeer nette camperplaats met een uiterst vriendelijke behulpzamen eigenaar. De douches en toiletten zijn zeer schoon en worden de hele dag door schoongehouden. Prijs is zeer goed, wij betaalden €19,- per nacht in het hoogseizoen. Op loopafstand van de boulevard. Leuk een goed koffietentje en restaurants op loopafstand. Op de boulevard zit een restaurant dat tot 2022 een Michelinster had.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Voor ons een oké camperplaats voor een nacht in augustus. €19,- betaald inc alles. Op korte afstand van Mercadona en Aldi en boulevard en strand zijn ongeveer 5 minuten lopen. na schoonmaak zijn douches en wc prima maar later op de dag of zoals nu rond 9:30 uur ronduit vies, gelukkig hebben we ons eigen sanitair. Veel ‘vaste bewoners’, tenten en caravans dus niet echt een camperplaats.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

De plaatsen op deze camperplaats zijn oké. Ze zijn niet heel breed door overhangende bomen. Ook lopen ze wat scheef. Locatie is prima! Vlakbij zee 5 a 10 minuten lopen. WC en douche waren ronduit smerig toen wij er waren. We hebben hier twee dagen gestaan en hebben niet de indruk gehad dat ze zijn schoongemaakt en dat bij 30gr+ en volledige bezetting. Wij zouden hier wel terugkomen omdat we eigen douche en toilet hebben. €22,50 begin augustus.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Prima plek om te overnachten. er is een WC en douche aanwezig deze hebben wij niet gebruikt. Nu begin augustus betaalden wij €12,60 voor 24U. Je staat hier rustig en op loop/fietsafstand van van het oude centrum. Het strand is ongeveer 50m afhankelijk van waar je op de camperplaats staat. Er is gelegenheid om je water te vullen/legen en je WC te vullen legen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

12-08-2024 is de camperplaats er nog steeds in tegenstelling tot eerdere reviews. Prima plaats voor €5,40 met gratis stroom. Tegen betaling ook water innemen, kosten daarvan weet ik niet want dat hadden wij niet nodig. Dorpje is leuk maar op maandag erg stil, niets open.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima camping met leuk zwembad. Sanitair oké. Leuke vijver waar je ook kan vissen. Wij stonden op een plek waar een mobilehome had gestaan en die was wat ongelijk. Super aardige en behulpzame mensen bij de receptie. Nog geen servicestation voor de camper. Geen dorpje oid op loopafstand dus van te voren boodschappen doen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Gereserveerd en betaald en bij aankomst geen plek. Via de website alleen via de mail bereikbaar waar niet op wordt gereageerd. En het telefoonnummer nummer bij de camperplaats werkt niet. Ik voel me opgelicht. Hier kom ik nooit meer, ga wel weer gewoon naar Campingcarpark.

Sitecode: 20312

Alles top!! Sanitair fantastisch, plekken fantastisch vooral die met uitzicht op zee, eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam, ligging erg mooi en rustig. Weg ernaartoe goed te doen met een camper van 7,5/8m. En Nederlandse camping met netjes aangelegde paden en goed onderhouden groen. misschien het enige minpuntje dat er geen logische plek is voor het lozen van je vuilwater. Als wij hier weer in de buurt zijn komen we zeker weer terug!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prima camperplaats op fietsafstand van Santiago de Compostela. De naast gelegen snelweg hoor je goed.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Oké camping. Met grotere camper (>7m) wel wat lastiger om een plaats te vinden door de vele bomen. Sanitair zeer gedateerd en gebrekkig. Als je alles zelf bij je hebt is het geen probleem. De prijs voor een overnachting is buiten proporties.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Oké plek voor een nacht. Wij hebben er gestaan met een camper van 8m, totaal geen probleem. Inrijden en uitrijden ging prima. Lekker dicht bij de stad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

onze ervaring is een stuk minder dan de voorgaande bezoekers. camping is qua ligging en uitstraling idd prachtig. Bij aankomst werden we geholpen door een meneer die er niet heel veel zin in had op deze zondag, hij was niet heel vriendelijk. Ook wij mochten een plekje uitzoeken. Sanitair is modern en compleet maar stonk naar urine vanaf het moment dat wij aankwamen en is ‘s avonds maar ook ‘s morgens niet schoongemaakt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima plek maar niet in het weekend. Plaatsen zijn oké en ook de mogelijke voor verzorgen is fijn, wel even zoeken naar de plek om je wc te legen en schoon water in te nemen. (beide onder een putdeksel in de grond) Groot nadeel in het weekend is de nachtclub 100m verderop waar het geluid buiten net zo luid is als binnen. Ook de bezoekers zijn zeer luidruchtig waardoor je tot 7 uur ‘s ochtends niet of nauwelijks slaapt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Krappe plekken. Is vooral gericht op buscampers. Vlakbij het strand. Perfecte plek voor surfers. WiFi is niet fantastisch.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prachtige camping die super gelegen is. Camperplaatsen zijn netjes, ik vind alleen het prijsverschil tussen een camperplaats van zo’n 40 a 50m2 ten opzichte van een kampeerplaats van gemiddeld 100m2 erg krap, scheelt op dit moment €1,- per nacht. Sanitair is netjes maar dat komt vooral door de gasten. De schoonmakers doen met 2 man ongeveer 5 minuten over het schoonmaken van 6 douches, 4 wc’s en 4 afwasplekken. Er is dus te verbeteren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Sitecode: 102063

Mooie en rustige camping. Alles is aanwezig en keurig sanitair, en nieuw. Zeer vriendelijke eigenaren, ze de camping nog aan het vernieuwen na 30 jaar dicht te zijn geweest. je mag zelf een plekje uitkiezen wat natuurlijk heel fijn is. Mooie plekken met uitzicht over de weilanden. we gaan hier zeker nog terugkomen want je kan hier prachtige fietsroutes maken.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Mooie camping! Keurig sanitair. Goede plek om mooie fietstochten te starten. Heel jammer van de drukke doorgaande weg vlak langs de camping. Jammer dat je dan geen plekje kan kiezen die wat verder weg is terwijl de camping niet volledig bezet is.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Fijne locatie. Zeer netjes en schoon. Mooie plekken en zeer vriendelijke eigenaar. Mooie wandel en fietstochten in de omgeving mogelijk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Redelijk nette camping maar geen vier sterren waard. Geen wc brillen en wc papier wat je wel verwacht bij vier sterren. Kleine plaatsen die hobbelig en schuin zijn. Hoge oprijd blokken zijn echt nodig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Top camperplaats. Alles is erg schoon en netjes onderhouden. Als je van rust houdt, ben je hier zeker goed! Goede plek om te onthouden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Grote lawaaierig camping. Gelukkig hoefden we hier maar een nacht te blijven. Sanitair niet schoon, iedereen staat boven op elkaar (en dat in deze Corona tijd) en zeer veel onrustige, lawaaierige gasten. Werden eerst naar de verkeerde plek gestuurd, B gedeelte, maar daar (gelukkig) stond al iemand. Op dit gedeelte sta je echt tent aan tent. Camperplek op J gedeelte was iets beter. Nooit meer!