@marcdyane
3 sterren. dat verdiend deze door het zeer mooie sanitair gebouw. plekken zijn zelf matig onderhouden. t groen is niet netjes oogt allemaal beetje rommelig op de camping. in t stadje zelf kan je lekker eten. goede ijscoboer, ‘s morgens een broodje van een goede bakker. straat over steken onder tunnel door en je waant je in een dorp uit 1600. goede Duitse keuken. Aziatisch kan ook zit er naast. wel mooi zicht op t water
3 sterren dat is meer dan voldoende. sanitair netjes. camperplekken, we waren op doorreis, niet bijzonder. je wordt tussen de vaste staancaravans gedropt. je hebt een plek en thats it. aardige man. dure camping maar ja tis Zwitserland en daar is alles duur. zou niet snel weer boeken hier.
fijne camping. fijne mensen bij ontvangst paar kampeer plekken op t gras en een paar kampeer plekken op gravel ondergrond sanitair super netjes zwembad super mooi staan ongeveer 20 huisjes/appartementjes bij geluid van de snelweg is wel een min punt. maar als je rust wil dan ben je hier beter af dan de veel duurdere andere agri camping in Lazise die staat naast t waterpretpark. 🙈 je bent hier wel ver weg van stad enz. verder top hier! 👌🏻
Prachtige camping en mooie plek zo aan een meer. als je bij aankomst vraagt of er iets mogelijk is om te ruilen van plek dan is het NEE. oei oké. De eigenaresse is niet zo meelevend. wij stonden bij de boten schuur. elke morgen om 8 uur vrachtwagens en busjes. pfff herrie! sanitair super schoon en mooi. faciliteiten bv sauna in hotel kost allemaal extra.. eten bestellen in hotel om mee te nemen is dan weer een plus.