@marian02081957
- 2019
- hymer T 614 cl
- 2013
Voor ons een hele fijne camping. 2 nachten geboekt en 10 gebleven. Vrienden gemaakt met vaste bewoners en dat was heel gezellig. We hadden een mooie grote plek met vloerbedekking wat ideaal is. Je neemt zo geen vuil mee in je camper Schoon sanitair. warme douche en heerlijke tapas in het restaurant. wij komen zeker terug
Een fijne plek voor een tussenstop maar ook voor langer verblijf. Vriendelijk personeel aan de receptie. Goed te doen om met de fiets naar Lyon te gaan. Mooi en schoon sanitair. Broodjes service en een pizzeria op loopafstand. Voor ons een camping om naar terug te gaan.
Precies wat een camperplaats zou moeten zijn. Een mooie plaats heel ruime en schone douche en wc. Leuk cadeautje bij aankomst. Broodservice in de morgen. 2 dames die je vriendelijk begroeten bij aankomst. Vlak bij de snelweg. Het weer was slecht maar daar kan niemand iets aan doen. Kom hier zeker terug.
4 sterren die ene minder is voor het sanitair. Dat kan beter en schoner en misschien een pad er naar toe. Maar wat een prachtige plek. Pal aan het water. Heel mooi. Heerlijk gegeten in het restaurant. wij komen zeker terug.
Afgelopen weekend (13 September)2 nachten gestaan maar 3 nachten geboekt. Door het slechte weer wilde we eerder naar huis gaan. Er vanuit gaan dat we dan die 3e nacht niet betalen maar dat moest wel. De eigenaresse zei: terug betalen doen we niet " jullie willen naar huis" En de gratis consumptie die we mochten drinken op het terras moesten we ook betalen. Heel jammer en niet klantvriendelijk. Wij komen niet meer terug.
Sitecode: 91994
Wat een mooie camperplaats. Zoals ze allemaal zouden moeten zijn. Alles is oké. Mooie plek om te staan met je camper. Mooi sanitair. En gezellig Hemelvaart weekend met muziek waar je lekker mee kon zingen. Heel gezellig en lekkere hapjes. Ontbijt bij de camper. Een lekkere fles wijn om nog van te genieten. Corry weet ervan. Wij komen zeker nog een keer terug. Jan en Marian.
Hele fijne camping. wij hadden een hele ruime plaats. Goed sanitair. Erg schoon. Rustig op de camping. Dicht bij winkels, supermarkt en boulevard. Wij zijn 2 weken gebleven en komen zeker terug
5 sterren voor deze cp. Wat een mooie plek. alles ziet er zo netjes uit. De camper staat mooi tussen haagjes. Plaats is ruim. Sanitair heb ik nog niet veel gezien zo netjes en ruim. Wij komen zeker terug.
Sitecode: 62092
Iets klopt er niet. Er staat €22.80 in de app maar wij betaalde €32.90 voor 1 nacht. Wel met stroom. Douches zijn achter een gordijn met geen mogelijkheid om iets af te sluiten. Wel betere douches aan de andere kant van de camping. Beetje tegen gevallen voor die prijs.
Wat een super plek. Ontvangen door de vriendelijke Denise. Meteen een rondleiding gekregen. we mochten gebruik maken van de villa. Toilet, badkamer, zwembad. Toen ons koffie apparaat stuk ging is Denise een nieuwe voor ons gaan halen. Hoe luxe wil je het hebben. Wij komen zeker terug. Jan en Marian.
cp niet te vinden. De dames in het ter plaatsen wisten het ook niet. navigatie stuurt je helemaal fout. Je moet ook nog de snelweg op en tol betalen. Ik raad het niemand aan.
5 juni 2 nachten gestaan op deze cd. wat een mooie plek. heel vriendelijke eigenaars. een lust om te zien wat er allemaal staat in de tuin. we komen zeker terug.
We zijn hier 2 nachten geweest. ,Een super mooie plek tussen de fruitbomen. Heel goed sanitair en een winkel waar van alles te koop is. Heel vriendelijk personeel. We komen zeker nog eens terug. Jan en Maian