@massimogaburro
Sitecode: 20198
De ontvangst was goed en de faciliteiten waren modern en schoon. €8 per dag voor elektriciteit leek me wat duur. Alles was erg netjes. Het entertainment was degelijk en onopvallend. Het eten was matig.
Vriendelijk personeel. Schone en discrete faciliteiten. De plaatsen zijn grotendeels schaduwrijk en bijna allemaal voorzien van handdoeken. Smal strand aan de weg, een mix van zand en kiezels. Wees voorzichtig aan de waterkant, want er liggen rotsen vlak onder het strand. Dus wees voorzichtig! Redelijke prijs.
Sitecode: 19180
Over het algemeen goed qua schone service, vriendelijkheid, locatie vlakbij Delphi en zwembad. Er zijn een paar leuke kleine dingetjes die je opmerkt. Er is ruimte voor verbetering, maar het is een goed begin. Goed voor kampeerders van verschillende lengtes.
Zeer ruim aantal plaatsen voor zowel tenten als campers van verschillende groottes. Het personeel is behulpzaam en doet zijn best om Italiaans te spreken. De toiletten zijn wat gedateerd, maar goed onderhouden. Het restaurant op de camping is goed, maar de minimarkt is wat karig, met slechts drie schappen, met daartussen één schap buiten. Het zwembad is mooi en het uitzicht op de Meteora is prachtig. Het is een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de kloosters.