@maximilian87
Maar hoe kun je deze prachtige plek nu verlaten? We verbleven er vier dagen met onze caravan, op ruime staanplaatsen met elektriciteit, water en afvoer voor afvalwater en grijs water. Omgeven door groen met Cortona op de achtergrond, is het een sprookje. Nieuwe verwarmde badkamers, perfect voor de winter. Een gemeenschappelijke ruimte met keuken en open haard waar de eigenaren je verwennen met hun antipasti en pici. En wat kan ik zeggen? De vriendelijkheid van de eigenaren is werkelijk uniek. We komen zeker terug.
Prima camping voor een paar nachten of als tussenstop. Grote plaatsen en redelijk rustige ligging. De plaatsen aan de kust zijn prachtig, vooral bij zonsondergang. Badkamers die alles hebben wat je nodig hebt. Erg leuke speeltuin. Ik zou er zeker teruggaan.
4 nachten verbleven met een caravan. Uitstekende camping in een zeer mooie en rustige omgeving. De weg ernaartoe is wat smal, maar dat is geen probleem. Uitstekend sanitair en hele mooie plaatsen. Zeker een aanrader. Uitstekend restaurant en ontvangst.
Zeer comfortabele camping, ook voor caravans, met alle comfort. Badkamers prima, zwembad in de zomer.
Mooie camping. grote plaatsen. Nette camping met veel diensten inbegrepen. Betaalde 120 euro voor 3 nachten: caravan plus twee volwassenen en een kind van 4 jaar. wij zullen zeker terugkomen
echt een leuke camping. grote plaatsen. Prima badkamers en uitstekende faciliteiten met winkel, restaurant, pizzeria en bar. super gastvrij bij de receptie. We zullen zeker terugkomen