@melle45
Lid van Campercontact sinds 2016
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2017
Waren hier 17 mei 2017. Voor ons behoeft een camperplaats niet overgeorganiseerd te zijn en voorzieningen kunnen we vaak zonder. Maar wat we hier aantroffen was een over ... overvol en smerig terreintje vol stof en lawaai. Veel " vaste" verblijvers die hun eigen alternatieve eldorado hebben gecreeerd. Als je daar niet bij wilt horen, doorrijden.
Slordig, niet schoongemaakt terrein waarop ook personenauto's en vrachtwagens werden geparkeerd. Voorzieningen rondweg smerig. Een goede camperplek kan echt wel iets meer zijn dat een stuk asfalt en een sanizuil. Sfeerloos, en (te) ver van het centrum.
Waren hier 26 mei 2017. Het was erg druk maar door de goede terreinindeling was het toch goed verblijven op het terrein. Mooie omgeving met het nabijgelegen Kurpark, leuke restaurants en de via een voet/ fietspad te bereiken Altstad. Niet overal schaduw. Voorzieningen waren ok.
Waren hier mei 2017. CP stond vol met personenauto's en vrachtwagens waar met veel moeite enkele campers tussen konden parkeren. Bij bezoek aan Rathaus werd schouderophalend gereageerd. Plaats is zo ons inziens het parkeergeld niet waard.
Leuke rustige camperplek. Betalen via enveloppe in de brievenbus van het raadhuis of daar aan de kassa. Mei 2017 betaalden we 5 euro inclusief alle voorzieningen, water en stroom. Vlakbij is een prachtig Kurpark waarin het goed wandelen is, in het dorpje slager, bakker nen supermarkt. Ruime plaatsen met goede schaduw.
Waren hier mei 2017. Plaats wordt niet aangeduid. Blijkt stukje gras achter huis te zijn zonder enige voorzieningen, dichtbij een open mestput en een stal met lawaaierige installaties. Daar wordt dan schouderophalend 10 euro voor gevraagd. Niet aanbevolen!
Wij waren hier mei 2017. Je kunt heerlijk zitten langs de Isar en het stadje is leuk. De camperplaats is echter vaak erg vol en het gedrag dat je dan ziet bij de " camper-liefhebbers" is soms stuitend egocentrisch. De campers worden lukraak neergezet met maar 1 doel, ik wil vooraan bij het water. Ons dus te druk en te grootsteeds.
Kleine plaatsen in hoekje van parkeerterrein. Toen wij er waren in mei 2017 was de sanizuil kapot. In de nacht wel rustig maar er zijn veel leukere plaatsen in de omgeving.
Prachtig bewaard klein stadje op loopafstand. Zeer verzorgde camperplaats met veel groen en bloemen, een behulpzame beheerder. Meer hoeft het niet te zijn. Aanrader! Stonden hier drie dagen in mei 2017.