@melle45
Lid van Campercontact sinds 2016
Waren hier 17 mei 2017. Voor ons behoeft een camperplaats niet overgeorganiseerd te zijn en voorzieningen kunnen we vaak zonder. Maar wat we hier aantroffen was een over ... overvol en smerig terreintje vol stof en lawaai. Veel " vaste" verblijvers die hun eigen alternatieve eldorado hebben gecreeerd. Als je daar niet bij wilt horen, doorrijden.
Slordig, niet schoongemaakt terrein waarop ook personenauto's en vrachtwagens werden geparkeerd. Voorzieningen rondweg smerig. Een goede camperplek kan echt wel iets meer zijn dat een stuk asfalt en een sanizuil. Sfeerloos, en (te) ver van het centrum.
Waren hier 26 mei 2017. Het was erg druk maar door de goede terreinindeling was het toch goed verblijven op het terrein. Mooie omgeving met het nabijgelegen Kurpark, leuke restaurants en de via een voet/ fietspad te bereiken Altstad. Niet overal schaduw. Voorzieningen waren ok.
Waren hier mei 2017. CP stond vol met personenauto's en vrachtwagens waar met veel moeite enkele campers tussen konden parkeren. Bij bezoek aan Rathaus werd schouderophalend gereageerd. Plaats is zo ons inziens het parkeergeld niet waard.
Leuke rustige camperplek. Betalen via enveloppe in de brievenbus van het raadhuis of daar aan de kassa. Mei 2017 betaalden we 5 euro inclusief alle voorzieningen, water en stroom. Vlakbij is een prachtig Kurpark waarin het goed wandelen is, in het dorpje slager, bakker nen supermarkt. Ruime plaatsen met goede schaduw.
Waren hier mei 2017. Plaats wordt niet aangeduid. Blijkt stukje gras achter huis te zijn zonder enige voorzieningen, dichtbij een open mestput en een stal met lawaaierige installaties. Daar wordt dan schouderophalend 10 euro voor gevraagd. Niet aanbevolen!
Wij waren hier mei 2017. Je kunt heerlijk zitten langs de Isar en het stadje is leuk. De camperplaats is echter vaak erg vol en het gedrag dat je dan ziet bij de " camper-liefhebbers" is soms stuitend egocentrisch. De campers worden lukraak neergezet met maar 1 doel, ik wil vooraan bij het water. Ons dus te druk en te grootsteeds.
Kleine plaatsen in hoekje van parkeerterrein. Toen wij er waren in mei 2017 was de sanizuil kapot. In de nacht wel rustig maar er zijn veel leukere plaatsen in de omgeving.
Prachtig bewaard klein stadje op loopafstand. Zeer verzorgde camperplaats met veel groen en bloemen, een behulpzame beheerder. Meer hoeft het niet te zijn. Aanrader! Stonden hier drie dagen in mei 2017.
Stonden hier mei 2017. Schone toiletten in Stadthalle en prachtig uitzicht over het dal. Jammer dat de nabijgelegen fontein dient als verzamelplaats voor hangjeugd en dat 's avonds de lokale dealertjes er hun handel slijten. Plaats verdient meer toezicht.
Fijne rustige cp. Voorzieningen goed, je kunt heerlijk wandelen in het aanliggend park rond een meertje. Gezellige binnenstad op loopafstand.
Waren hier mei 2017. Aan riviertje, niets herinnert nog aan voormalig fabrieksterrein. Camperplaats maakt deel uit van groot eco project. Rustige omgeving. Stadje is gezellig met redelijke horeca. Sanitair en voorzieningen van topklasse, daar betaal je dan ook 12 euro voor all in incl stroom.
Ruim terrein buiten de camping. Voorzieningen ok, douche en toilet desgewenst op camping enigzins ver van standplaatsen. Goede wandelmogelijkheden.
Voorzieningen niet geweldig. Ligging aan Mittelandkanal nogal ver van centrum. Ontvangst en sfeer niet alledaags, voor sommigen misschien TE informeel.
Rustige locatie, prima ruime staanplaatsen en alle voorzieningen. Leuk klein dorp, met gezellig gasthof en basis voorzieningen.
Sitecode: 11999
Nette plaatsen, goed verhard, met hagen omzoomd die wel wat zicht wegnemen. Voorzieningen goed, wel was de betaalautomaat kapot, dus betalen aan de drukke kassa van het zwembad. Centrum stad erg leuk, maar ver weg zonder fiets, bijna 2 km.
Saaie camping, verharding met tegels niet adequaat, veel plassen en modder bij regen.
Erg mooie camperplaats met ruime, goed verharde, groene plaatsen. Dorp was modeldorp voor kleinschalig toerisme. Voorzieningen werken prima.
Ja de eigenaars houden van paarden. Heb je daar geen moeite mee dan is dit een goedkope topplek met alle nodige voorzieningen. Bijzonder goede wijnen, met name de witte Palomino is een topwijn.
Saaie camping, voorzieningen gedateerd en daarom prijs hoog t.o.v. het gebodene.
Sitecode: 19291
Leuke plaats, geen voorzieningen, vriendelijke ontvangst. Wel erg gezellige en goede table d'hote, aanrader!
Prima plaats met een groot nadeel, de camperplaatsen worden voortdurend door de locals als parkeerplaats gebruikt. Zondag 29 mei 2 campers, 3 auto's. 11 campers geteld die van arremoe maar verder trokken.
Dit jaar twee maal bezocht. Netjes, ruim en behulpzame gastheer. Camperplaats zoals het hoort!
Aan het kanaal, rustig, ver van stad. Prijs incl verplichte Kurtax voor 2 personen € 11,40 , fors voor het gebodene. Stroom 2 Euro per kWh, water en lozen vrij.
Splinternieuwe voorzieningen. Luxe sanitair. Tarieven vragen enige gewenning maar als je doorrekent is deze plaats niet duurder dan vergelijkbare plaatsen op Rugen. Supermarkt tegenover de ingang. Haven van Lautenbach, station en restaurants enkele minuten lopen. Kan topplaats worden.
Keurig terreintje midden in klein dorp met veel vakantiewoningen. Iets aflopend terrein, blokken mee dus. Uitstekend gratis internet.
Zeer gastvrij ontvangen in mei 2015. Kregen een prachtige plaats tussen de bomen van de boomgaard. Op verzoek organiseert mevrouw Jonas een informele wijnproeverij. Vooral hun Weissburgunder is erg goed.