@miekeclijsen
- 2020
Hier drie nachten gestaan en we hadden best wel langer willen blijven. enkel stroom en water maar dat weet je vooraf. deze camping ligt centraal tussen Wudrow en Ahrenshoop. achter de camping is een loop en fietspad naar beide dorpen en verder. fietsen is wel door mulzand dus voor de minder goede fietsers is er een mooi fietspad langs de weg. prachtig fietspad naar Prerow door de bossen en stuk langs de zee.
we hebben hier 4 nachten gestaan, wij hebben het als een fijne plek ervaren, voldoende voorzieningen. De WC en badkamer zijn ineen dus als het spitsuur is kan dat lastig zijn. Fijne gastheer en gastvrouw. zeker een aanrader voor camperaars
Afgelopen week bij Weideblik gestaan. het is een fijne camping je bent meteen in een wandel en fiets gebied. heerlijk voor honden en kinderen. de eigenaren zijn ook zeer vriendelijk. Jammer dat ze geen lager tarief hebben voor voor- en najaar.
prima camping goede uitvalsbasis voor etratat. we zijn lopend naar etratat gegaan was redelijk om te doen. de afstanden op de site kloppen niet helemaal wij hebben inclusief wat rond wandelen in etratat 10 km gelopen. we zijn gastvrij ontvangen. een aanrader
Sitecode: 19369
fijne camper en kampeerplaats. ik heb op de camping gestaan en ben zeer tevreden. de electriciteitspaal was wat ver weg dus moest een extra lange snoer gebruiken. de eigenaren waren zeer vriendelijk. sanitair voldoende voor begin juli. ik denk hoogseizoen wat krap. ijsselmeer en prachtig bos naast de camping. ik heb hier genoten. ps wel muggen spray meenemen als je het bos in gaat.
goede camperplaats, keuze uit gras of harde ondergrond. wij hebben gekozen voor gras. gelukkig plaats met elektriciteit. niet hele grasveld voorzien van elektriciteit. restaurant op loopafstand. toilletgebouw(en) aanwezig in haven en vlakbij camperplaats.