@mies69
Mooie locatie, met ruime plekken, dorp op fietsafstand, mooi fietsgebied bij de IJssel
prachtige plek om 1 nacht te overnachten als je zelfvoorzienend bent, helaas is kampeergedrag niet toegestaan. Goed uitgangspunt voor fietstocht naar het prachtige Siena, inclusief helling van 16%
Sitecode: 12052
Prachtige camperplaats, aan de stadsmuur van een klein historisch dorpje Romont. verschillende restaurantjes in het dorp aanwezig 5 euro te betalen bij de VVV in het dorp ( na sluitingstijd in de brievenbus, is even zoeken maar hij is er), inclusief stroom en overige campervoorzieningen
Goede camperparkeerplaats, toegang via een slagboom, als deze dicht is er een telefoonnummer dat je kunt bellen, de boom wordt van afstand geopend. Betalen bij de mevrouw van de bar, er is geen tijdstip waarop je de plek moet verlaten. 20 euro inclusief stroom en voorzieningen. Kampeergedrag is verboden. Mooi fietspad naar Ponte di Legno, heen is het veel berg op.
camperparkeerplaats op 2200 hoogte, 8 km voor Livigno. Goede overnachtingsplek met een mooi uitzicht voor 12 euro ( 20:00-08:00) inclusief campervoorzieningen, exclusief stroom

Prima camperplaats om het leuke plaatsje Riva del Garda te bezoeken, te gebruiken als parkeerplaats of om te overnachten er is echter geen kampeergedrag toegestaan. kosten 1 euro per uur. inclusief campervoorzieningen, exclusief stroom.
We hebben hier 31/5-1/6 gestaan. Het is een fijne rustige camperplaats op een mooie plek met een erg vriendelijk ontvangst. Op fiets/loopafstand van de zee. Een aanrader
Sitecode: 20555
deze area servizio is niet meer in gebruik