@migel_perez
- 1984
- Bürstner Lyseo Harmony I 821
- 2020
Sitecode: 12047
Een fijne plek vlakbij de stad. We hadden geluk dat er een dubbele parkeerplaats in de lengte vrij was voor onze caravan.
Ik kan de andere recensies alleen maar onderschrijven. We komen graag terug, hopelijk met beter weer 😫
Prachtige locatie en perfect voor bergbeklimmers. De forse prijs van £ 45,50 voor een camper en twee personen verlaagt mijn beoordeling echter.
Rustige camping in het oudste skigebied van Schotland. Vrijwel alle staanplaatsen zijn echter schuin; niets werkt hier zonder wiggen.
Prachtige geasfalteerde parkeerplaats bij een klein meer aan de rand van de stad. Parkeren met een aanhanger is geen probleem 😉
Mooie parkeerplaats direct aan de Nahe (wel wat lawaaierig). De brouwerij ernaast is zeker een aanrader. Ik vind €21 per nacht wel wat veel, daarom maar 3 punten.
Toplocatie aan het meer, grote weide voor campers zonder stroom, met stroom apart onder de bomen. Het personeel was uiterst vriendelijk, de receptie had zelfs een klein winkeltje. De douches zijn typisch voor Zweden, maar erg schoon. Keukengedeelte met kookplaten en drie spoelbakken en alle schoonmaakapparatuur aanwezig. Vers water, afvoer en diverse afvalcontainers aanwezig. Verschillende wandelpaden om uit te kiezen, evenals boten te huur. Wij komen graag terug.
Zeer mooie plek direct aan het water, met broodjesservice in de ochtend, prima sanitair en sauna op de steiger.
Deze plek is echt prachtig, direct aan een klein meer. 15€ zonder elektriciteit wordt betaald in een registratiebox.
leuke plek voor een nacht. geen aan- of afvoer. Vissen toegestaan op de rivier.
Waanzinnig mooie parkeerplaats aan de gracht. Verharde parkeerplaatsen met toiletten en afvalverwerking. heel rustig hier 🤩
Wij verbleven hier één nacht op 12/8/23 met 20 cm sneeuw. De parkeerplaats werd ontruimd, maar de toiletten waren gesloten. Enveloppen en informatiebrieven voor de betaling zijn verkrijgbaar bij de informatiestand. Zeer rustige plek, ik zou graag terugkomen.
zeer mooie en verzorgde plaats. ondertussen als tussenstop op onze terugreis vanuit Spanje 🇪🇸. wij betaalden € 12,70 inclusief stroom / V+L. De bakker komt om 8 uur 🧑🍳, wat wil je nog meer 👍🤩
zeer mooie plek, stadscentrum en bakker op slechts 5 minuten afstand. het aquaduct is slechts een paar minuten rijden met de camper.
zeer rustige en schone plaats. Perfect voor wandel- en fietstochten in de wijngaarden. Ik heb deze ruimte gebruikt voor een grote grindronde (183 km, 3650 m) 🤘
zeer schone en goed onderhouden parkeerplaats. Het sanitair is premium, inclusief gratis gebruik van de wasmachines. 1 ster aftrek: In het hoogseizoen worden de parkeerplaatsen omgebouwd tot parkeerplaatsen voor de bungalows. Aankomst voor de bungalows tot laat in de nacht, straatlantaarns zeer fel en gaan 's nachts niet uit. was erg licht in de stacaravan. Absoluut een plek die we buiten het seizoen nog een keer zullen bezoeken.
Eenvoudige of rustieke camping met de mooiste ligging die er is. hij dankt de prijs van 180Kn alleen aan de lagers. Het strand voor het plein is officieel alleen nudisten, maar er wordt ook gebruik gemaakt van textiel. De kleur van het water is adembenemend. We komen graag terug.
zeer mooie goed onderhouden plek. Sanitaire voorzieningen nieuw en zeer schoon. De operators zijn ontzettend aardig en spreken Duits. Voor een eerlijke prijs mochten we zijn boot gebruiken om de eilanden voor de kust te verkennen. 's Avonds was er heerlijk eten van Bianca (baas). We zullen zeker terugkomen.
Rustige en eenvoudige plek. Geweldige locatie voor kiters, want het ligt direct aan het strand. Wij maakten liever gebruik van het sanitair in onze eigen stacaravan, maar voor 100 Kn per dag met stroom mag je echt niks zeggen. Een paar minuten lopen naar het stadje of naar de supermarkt.
Eenvoudige maar zeer schone camping. De perfecte ligging aan zee en de Ringköbing Fjord maken het zo aantrekkelijk voor watersporters. De registratie spreekt perfect Duits en is supervriendelijk. Hvide Sande is met de fiets in 5 minuten te bereiken.
Mooie schone plek, met vriendelijke controller. De straat in de nek is echter nogal luidruchtig, anders had ik meer sterren gegeven. Afvoer is bij de prijs inbegrepen, toiletten en douches zijn extra.
Eenvoudige maar rustige en schone camping. Ideaal als overnachtingsplek om overdag op het strand te kunnen kratten.
Zeer rustige plek direct bij de wijnmaker. Ondanks de Covid 19-maatregelen was de wijnproeverij zeer informatief en heerlijk. Natuurlijk kocht ik meerdere dozen wijn. Het omliggende land is ideaal om te wandelen en te fietsen. We komen zeker terug.
Eenvoudige en rustige camping. Veel is hier in de loop der jaren gekomen en zou kunnen worden hersteld. Voor wandelaars, fietsers en klimmers, maar zeker het beste startpunt.
Leuke gratis parkeergelegenheid nabij de A3 en het dorp Wertheim. Afvalstation voor vers en u. Greywater beschikbaar. Gasflaschtomat (ik heb nog nooit gezien) beschikbaar. 'S Avonds waren we heerlijk in het nabijgelegen restaurant L'Osteria.
Grote, grind parkeerplaats bij het dalstation Schöneben. Toiletten en afvalverwerking beschikbaar. 10 € voor de 2 personen en Womo voor 24 uur.
Prachtig aangelegd veld met percelen, elektriciteit en water. Direct daar achter is de camping.
Eenvoudige maar goed onderhouden camping aan het begin van Oberammergau.
Voor Caravan Salon Dusseldorf waarschijnlijk de grootste parkeerplaats in Europa. Eenvoudig inchecken, leuke controllers. Eten in de tent maar lagere categorie.
Eenvoudig maar zeer rustige plek om te verblijven. Grijs en wit Zoetwatertank pijler beschikbaar. Kosten van 18:00 uur tot 8:00 uur = 6, - €
Super mooie camping met zeer schone toiletten. Klein zandstrand met kanoverhuur, perfecte plek om te vissen
Zeer rustige natuurboscamping. Perfect voor kanotochten of wandelingen in het natuurreservaat Glaskogen.
Zeer mooie camping direct aan zee. Super schoon met een vrij nieuwe douche en wasplaats. Zonder een huiskaart werkt echter niets. Bushalte ligt op ongeveer 10 minuten en is perfect om Göteborg te zien.
Rustige plaats met nieuwe verharde oprit naar de weide. Zeer mooie exploitant en het restaurant kan absoluut aanbevelen.
Zeer mooie en verzorgde camping, die elk jaar opnieuw investeert in zijn nieuwe fabriek. Sanitair zeer schoon, nieuw! Toilet tank wassysteem beschikbaar parkeerplaats. Een echte aanrader is het restaurant op het plein en de nabijgelegen bodega Mas Guso '
Zeer schone en rustige plek aan de rand van Bedoin
Geweldige service-adviseur voor de installatie van de planken voor de achtergarage. Anders was alles geweldig.