@mimi1206a

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Deze camping is veel te duur. De plaatsen zijn erg klein en je bent aan alle kanten omringd door andere kampeerders, waardoor privacy onmogelijk is. Ondanks de hoge kampeerprijs zijn de douches extra. De toiletten waren ook niet bepaald schoon. Er zijn echter genoeg activiteiten beschikbaar. Het personeel was erg vriendelijk.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Een prachtige camping die niets te wensen overlaat. Het sanitair is zeer wisselend. De linkerkant van het park heeft moderne en schone toiletten. De rechterkant wordt echter met elke plek steeds meer verouderd en vies. Wij hadden een plek naast het toilet en de afvalbak. Helaas was dit te merken aan de onaangename geur. Hierdoor was het soms erg onaangenaam om de camper te luchten. Het personeel was erg vriendelijk!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Een hele fijne camping. We hadden niet gereserveerd, maar dankzij het zeer vriendelijke personeel konden we toch een mooi plekje bemachtigen. De camping ligt direct aan het water en er lopen eenden rond. Dat zorgt voor een heerlijke kampeerervaring. De toiletten waren altijd erg schoon!