@miranda1105
- 2021

prijs kwaliteit helemaal prima, vriendelijke medewerkers denken in mogelijkheden. fijne ruime plaatsen met schaduw. mooi en schoon sanitair en een heel fijn zwembad met ligbedden en voldoende plek. Lekker gegeten in het restaurant met ook vriendelijke bediening. Er wordt voor alle leeftijden activiteiten georganiseerd door enthousiaste medewerkers. Verder een hele relaxte sfeer. Er is overdag redelijk wat wind wat zorgt voor aangename temperatuur
Ondanks dat we later waren dan aangegeven heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. Alle tijd voor uitleg. mooi en heel schoon sanitair. Ondanks het geluid van de snelweg en vliegveld prima verblijf. Bij vertrek ook enorm vriendelijk. De tramhalte is prima te bereiken, kortere en minder steile route recht door naar boven tussen de flats door. Tram 9 (1 halte ) naar het winkelcentrum en daarna een 20 minuten naar de stad. Leuk om te doen. Super week
Een prachtige plek, tussen de bomen. Verharde stukken in het gras zodat je mooi waterpas staat. Stroom gaat met een apparaat waar je los geld in moet gooien om stroom te hebben. Bij veel aansluitingen staat er nog stroom op van de vorige camperstalling. Prachtig sanitair, heerlijk zwembad, speeltuin, en vriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader. prijs kwaliteit prima. wij betalen in hoogseizoen € 63,- voor 4 nachten (excl. stoom)
Een heerlijke rustige camping met hele gastvrije eigenaren. Een mooi en ruim verhard deel voor de camper op te rijden met nog ruim voldoende leefruimte om de camper, schoon sanitair. Vlak bij Groenlo (2,9 km) dus prima met de fiets of te voet te doen. wat ons betreft een aanrader. De ontbijt service was helemaal super, meer dan genoeg!
Mooie camping met heel gastvrij personeel. Goede en heel schone sanitaire voorzieningen. Daarnaast activiteiten (er was een plaatselijk harmonieorkest met BBQ ) . Mooie camping in een mooi gebied. Een echte aanrader!!
Sitecode: 19978
vriendelijke eigenaars en een prachtige plek. Onze plak was naast de groepsaccommodatie, dit werd door de eigenaar ook netjes aangegeven. geen last gehad, je hoorde wel wat maar niet hinderlijk wat ons betreft. De campingplek is ruim opgezet met ter afscheiding mooie haagjes. Alles ziet er heel verzorgd uit. sanitair is idd gedateerd maar heel schoon. Er was ook een huiskamer waar je kon zitten en tv kijken. Voor ons een superplek!
Een mooie plek met 5 camperplaatsen. Af en toe hoor je een trein maar voor ons niet hinderlijk. We stonden alleen en konden nét onder de spoorbrug door.
een fijne camping gericht op families. veel te doen alleen moet je vooraf inschrijven en vanwege de drukte op de camping helaas geen plaats voor ons. Onze plek was prima, je hoort idd de weg maar was voor ons niet storend. Vriendelijke campingeigenaren. We stonden ver weg van de toiletten. Voor het aantal bezoekers naar mijn idee te weinig voorzieningen. Maar ik begreep dat het uitzonderlijk druk was. We hebben prima een aantal dagen gestaan