@moderatorgerda
Sitecode: 91937
prima verblijf hier genoten, landwinkeltjes in de buurt, heerlijk gefietst. Christa geeft je het gevoel van harte welkom te zijn!
Wat een verrassing om zomaar in een mooie tuin met veel ruimte te verblijven. De gasten worden heel ontspannen ontvangen, je voelt je meteen thuis!

Een sterretje onder de camperplaatsen! alles wat je nodig hebt is aanwezig. Daarbij een welkom gevoel en lekker boerenijs op de warme dagen. en niet vergeten het kalfsvlees, we komen zeker terug!
prima plek en bij het aankomen goed geholpen in de kiosk, toppie!
Sitecode: 101966
Prima plek om te vertoeven, alles netjes en gastvrij. We komen vast nog eens terug!
Prima verblijfplaats bij de dieren en het mooie landschap. een vriendelijke oppas wees ons de voorzieningen.
wat een plaatje van een camperplaats! We hebben al vele ‘ Bij Ons’ bezocht, dit is wel een aanwinst in de rij! Chapeau!! We komen zeker terug!

prima plek in de natuur, vriendelijke dames bij de receptie. 1 tegenvallend puntje: internet is hier niet stabiel.
Prima camperplaats, met nieuw sanitair, veel wandel-en fietsmogelijkheden.

hallo vorige reviewer, wij staan nu op het mooie camperveld, gemaaid en wel. Je weet toch wel dat maaien alleen kan plaatsvinden als het gras droog is?? prima verblijf!
Rustige plek, met voorzieningen en vlak bij het centrum. Gemeente-eigendom. Kosten voldoen in enveloppe.

2 nachten verbleven, in de boerenomgeving met Lakenvelders. Op fietsafstand van Holten. Prima verblijf!
Vanmorgen gearrivereerd, benieuwd of het sanitair klaar is. Vanaf de buitenkant wel, maar de deur nog op slot.

We hebben hier 2 nachten gestaan, prima verharde plek in natuurlijke omgeving. Sanitair nog niet klaar, maar dat hebben we zelf, prima beheerders, die een praatje maken.
Een nachtje op deze camperplek gestaan, wat een gezelligheid en het ontbrak ons aan niks! Sanitair prima in orde, harde gras-ondergrond en vriendelijke beheerders!
Heel fijne plek hier bij het park, rustige nacht, zo de poort door en je bent in het mooie historische centrum!