@monique058
Vandaag 30 maart 2024 bleek de cp na renovatie open. Maar...er is geen elektriciteit, ook niet in aanbouw...je grijze water kan je nu nog niet kwijt en de put voor je potje werkt ook nog niet. Het terrein ziet er netjes uit. Per 24 uur kost en 21,60 €.
2023
prima cp, inchecken kost wel veel moeite omdat je alleen met een creditcard kan betalen en wij probeerden bankpas Mastercard die dus niet werkte. mooi vlak terrein, parkeren kost 10 € en water 2 €. binnen die 24 uur parkeren kan je wel op en af het terrein met de qr code. water buiten het terrein, ook je wcpotje
een camperplaats waar niets af is en ik ook niet de indruk heb dat er aan gewerkt wordt is 18 euro plus 3 euro voor elektra dan teveel gevraagd
2022
3 foto's toegevoegd · meer dan 4 jaar geleden

prima camping (met restaurant wat toch wel een uitzondering is,) mooie omgeving, mooi uitzicht op zee aardige mensen
prima plek, heerlijk eten in de pub, aardige eigenaar
fijne camping, aardige eigenaresse, 100 m van strand, groot verschil in eb en vloed, bakkerij met kleine supermarkt op loopafstand
je kunt hier niet meer overnachten maar de kelpies wel bezoeken, die zijn prachtig
te duur voor wat er geboden wordt 51,80 pond, er is niets zelfs geen broodservice, sanitair gedateerd, veel te heet water, enige pré is de ruime plaats
toplocatie, prachtig uitzicht, 20 min lopen naar leuk stadje met gezellige haven en gratis