@mspies
- 2015
mooi plekje vlakbij het water. vriendelijk ontvangst. Handig voor bezoek aan Dubrovnik. bus vlakbij. Heerlijk gegeten bij naast gelegen restaurant. Sanitair is prima. je kan van twee kanten deze plek bereiken.
wij vonden het een prima plek. Maar wij kunnen zonder stroom staan. Tis rommelig maar je mag staan waar je wilt. dicht aan de rivier en een gezellig restaurant. we hebben er twee nachtjes gestaan en de Tolminkloof bezocht. Deze is vanaf hier ook goed op de fiets te bereiken.
heerlijke kleine camping. vooral aan bezoek aan de meren. 2 nachtjes gestaan. 1e was is gratis dus inderdaad gelijk maar gedaan. restaurant op 150 meter is top. bakker komt om 7.20 op terrein. hij toetert niet dus ik moest achter de auto aanrennen haha nu was het ook geen topbakker brood was droog eigenlijk alles wat ik kocht . maar verder en verder een heerlijke camping.
Sitecode: 81944
nog plek voor 1 nacht maar dan ook een superplek. met uitzicht over de zee genieten we van deze dag. lekker gezwommen .een kleine knusse camping met geen toeters en bellen. heerlijk rustig .Supermarkt om de hoek.
in de drukke periode van aug en gelukkig nog een plek. super vriendelijk ontvangen door vader en zoon. mooi plekje met uitzicht over zee. 33,- per nacht met stroom .
wat een mooi op plekje hier. na even lekker gewandeld te hebben zijn we hier heerlijk uiteten geweest. staan nu op de parkeerplaats tussen de bomen en blijven hier in de camper slapen.jammer dat het regent.
Wat een mooie plek daar boven in de bergen. De weg naar boven is inderdaad een smalle bergweg maar wel goed te doen. De camping is klein dus gauw vol dus inderdaad handiger om eerst te bellen. Maar wat een mooi uitzicht daarboven. Verse melk te koop bij de boer en hebben we heerlijk pannenkoeken gebakken. Voor kleine kinderen is het hier super leuk. S avonds kampvuur met stokken met brooddeeg.