@mvanherk
Ruime camping met eenvoudig schoon sanitair, geen wifi, alleen bij receptie (ook wel eens lekker). Aldi dichtbij, Heidelberg goed te fietsen, prima Vietnamees restaurant in Neckargemund!
camping aan de rivier, wij waren er toen het meer dan 30 graden was, konden gelukkig nog naar plaatsen met schaduw verhuizen. Sanitair en restaurantje eenvoudig, wifi redelijk. Goed te fietsen naar Cochem.
Rustige camping met vriendelijk personeel. Restaurant met kleine kaart, lekker eten. Wifi redelijk goed. Goed fietspad naar Bad Kreuznach. Broodjesservice, maar wij gingen naar een goede bakker in het dorp.
Eenvoudige camping met voldoende voorzieningen. Sanitair niet nieuw maar schoon en goed. Restaurant met kleine kaart. Dicht bij het dorp en lekker fietsen naar Trier en Saarburg. wifi goed. Sommige plaatsen hebben een lang kabel voor elektra nodig. Wel wat geluid van de weg, maar dat stoorde ons niet.
Mooi gelegen camping met goede voorzieningen en een interessante omgeving. (Ik zou 4 sterren gegeven hebben, als niet iedere namiddag en avond de camping blauw van de rook van BBQ’s en houtstokers gestaan had, anderen leken daar geen last van te hebben, maar wij wel.)
GPS niet volgen, maar de bordjes camping. Terrein goed, plaatsen wat weinig privacy, veel Nederlanders. Achteraan op veld geen wifi, moet je aangeven bij reservering als je dat wilt. Wifi bij receptie/zwembad redelijk. zwembad zonder parasols, alleen eind van de dag schaduw van bomen. Sanitair netjes en schoon, wc-hokjes klein en geen haakjes om iets op te hangen, ook niet bij wastafels. Vriendelijk personeel, leuk dorpje.
Sitecode: 19268
Een flinke klim vanuit het leuke dorp, maar met een e-bike goed te doen. Vriendelijk personeel, zwembaden klein maar prima, restaurant goed. Sanitair uitgebreid en goed. Online gereserveerd, de korting voor ACSI kaart later netjes teruggestort gekregen.
Leuke camping, mooi zwembad met jacuzzi, restaurant met lekker eten en schoon sanitair. Leuke dorpjes op fietsafstand. Eerst stonden we dicht bij de receptie, en had ik last van de ventilator van het restaurant, mijn vrouw had er geen last van. Eén paar plekken opgeschoven en het was prima. Vriendelijk personeel.
Mooie camping op loopafstand van het leuke dorp, waar van alles te doen is, bv markt op zaterdagochtend. Klein zwembad, sanitair prima, maar zou iets beter gepoetst kunnen worden.
Vriendelijke Nederlands sprekende eigenaresse. Begin juni was maar een klein gedeelte van de camping open, zwembad nog niet. Sanitair niks mis mee. Mooie omgeving om te fietsen, als je van de grote weg afgaat.
Vriendelijke eigenaar, goede broodservice, eenvoudig maar goed restaurant, sanitair gewoon goed en mooie omgeving op fietsafstand van Langres (soms een stukje steile weg).
Rustige camping met prachtig uitzicht. Net sanitair, bakker komt langs, zwembad, en vriendelijke ontvangst. Goed te fietsen naar oude dorpen Anduze en Vezenobres.
De camping heet nu Malolya, de borden er naartoe geven dat ook aan. Lekker rustige camping met zwembad. Gedeelte sanitair wat ouder, maar ook een nieuw gedeelte. Dichtbij het dorpje en makkelijk fietsen naar Carcassonne. Niet alle elektra aansluitingen zijn van die blauwe stekkers.