@nattie2021
Prima plek voor €10,00 per nacht zonder stroom. €15,00 met stroom. Alleen veel geluidsoverlast van de weg. Een goede verbinding met de bus naar Amalfi
Leuke camping. met de ACSI kaart hier voor €25,00 per nacht gestaan. Groot zwembad en het strand op loopafstand. Sanitair schoon en netjes. Alleen campers groter dan 7 meter moeten schuin staan ivm de bomen. Wij zouden 2 nachten blijven maar dat zijn er uiteindelijk 5 geworden.
Sitecode: 62087
mooie camperplaats. erg ruim en een leuk dorpje met een lekkere bakker. alles aanwezig alleen het sanitair zou wel eens een goede opknapbeurt kunnen gebruiken.
wat een top camping met de ACSI €20,00 mooi zwembad,schone sani en top WIFI. ontzettend vriendelijk personeel. wij stonden hier 1 nacht maar hier kun je wel een hele week staan want er is veel te zien
Perfecre plek om te overnachten. Erg rustig en voelt heel veilig en het stadje Fabro is echt de moeite waard om naar toe te fietsen. Lekkere pizza gegeten bij Central en de supermarkt in de straat.
perfecte plek. Echt alles klopt. vriendelijke beheerder,flesje wijn als je binnenkomt,€20,00 per nacht voor 4 Ampere de bus naar Ostuni voor €1,00. super allemaal
Wij stonden hier 3 nachten met de camper aan de rivier. Een heel mooi gebied om te wandelen en te fietsen. De camping zelf is prima maar verwacht er niet teveel van. Heel vriendelijk ontvangst alleen het sanitair is wat gedateerd maar alles doet het en wordt netjes bijgehouden en is schoon. Wij betaalden zonder stroom €13,00 p.n en stroom is €4,00 extra. Gratis water maar lozen kun je daar niet. In het dorp zit een plek waar je kan lozen.
Wij hebben hier 2 nachten gestaan het was heerlijk. Het strandje en het meer is op loopafstand. Sanitair was schoon. Heel vriendelijk personeel. 1 kleine tip: De plekken op zich zijn echt groot genoeg maar als jullie door middel van een heg of stenen duidelijk een afscheiding maken van de plekken dan heeft iedereen dezelfde plek qua grootte. Er zijn jammer genoeg altijd mensen die hun camper zo danig neerzetten dat die 1,5 plek in beslag nemen.
Erg mooie camperplekken en meer dan voldoende ruimte om je luifel uit te schuiven en stoeltjes neer te zetten. Ontzettende aardige dame die helemaal niet moeilijk doet. Wij kwamen op zondag aan en dan is het havenkantoor dicht maar je mag gewoon staan je belt even en de dag erna betalen. Heel erg schoon sanitair en daar ben ik best kieskeurig in. Leuk strandje op loopafstand en 20 min fietsen naar Middelharnis. Met elektra betaalden wij €17,40
Grote camping waar iedereen met een camper of tour caravan in een ronding staat. Maar Campercontact zouden jullie wel de prijzen willen aanpassen? Wij staan hier nu dus voor €27,50 per nacht en de ACSI camping kaart is dus NIET geldig meer hier. Graag die info verwijderen
Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Het is een Eco camping dus elektra is best duur €7,00 per dag. Leuk restaurant en voor 1 bier en 1 wijn betaalde ik 4,50 dus dat is erg goedkoop. Het zwembad is gisteren gewoon open gegaan ipv 1-7 Mooie omgeving om te wandelen en in de rivier te zwemmen. Douches en Toiletten zijn echt wel aan vervanging toe. €34,50 p.n incl. elektra is best duur. Mede omdat je geen water kan lozen en je toilet kan verschonen.
Prima camping en een geweldig zwembad. Hele grote plekken. Ontzettend vriendelijk personeel. Douches,wc’s en wasbakken in overvloed. WiFi is erg zwak maar doet het wel. Jammer dat het terrein niet mooi groen is net als bij het zwembad maar dat is dan ook het enige minpuntje. Wij betaalden met de ACSI kaart €18,00 per nacht.
Inderdaad een goede plek voor 1 of 2 nachten om de Cascais en Lissabon te bezoeken. Wij stonden er met 7 campers (3 staan daar al een tijdje gewoon leeg) Erg rustig in de avond.
Sitecode: 19583
Wij hebben hier 3 dagen gestaan. Vriendelijk ontvangst en de plekken zijn erg ruim. Perfecte uitval naar Albufeira. Sanitair is echt wel toe aan vernieuwing want dat ziet er echt niet uit. Maar voor €6,00 p.n met stroom kun je niet teveel verwachten.
Een hele mooie plek aan de zee en verderop bij het strandje kun je zo het hele heldere water inlopen. Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Overdag lekker rustig maar in de avond iets luidruchtig. Jammer dat de lokale mensen hun auto’s of campers erg asociaal neerzetten zelfs een stuk voor je camper omdat ze zo dicht mogelijk aan de zee willen staan.
Mooie CP aan het water en een leuke fietsroute naar Malaga stad. Jammer dat de lokale mensen er best een rommeltje van maken. Hondenpoep en campers en caravans die er naar mijn mening al een hele tijd staan en de CP plaats er een beetje vervallen uitziet. Verder een prima plek om te overnachten.
Vandaag aangekomen en de camping ziet er inderdaad vervallen uit en er wordt heel weinig onderhoud gepleegd. Het enige wat er mooi uitziet is het zwembad en de WiFi is top. €33,00 voor 1 nacht met de ACSI kaart €22,00 is echt te duur voor deze camping. Morgen snel weer weg van hier.
Wij waren hier 3 nachten vanaf 2 juni. De plekken zijn aan de krappe kant. Goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Valencia zowel met de fiets(fietsroute langs de kust)als met de bus (kaartje €1,50 p.p) Jammer dat de vaste camping gasten er een rotzooi van maken mbt het toilet en de douche. Het zwembad was prima. Personeel mag wat vriendelijker zijn maar voor die €14,00 een redelijke prijs.
Super leuke knusse en gezellige camping. Douches,toilet alles is tot in de puntjes verzorgd en heel erg schoon. Hier komen wij zeker nog een keer terug.