@natuurcamperplek
Heerlijk plekje. Ruime plaatsen. Het sanitair is inmiddels uitgebreid naar 2 ruimtes met douche en toilet. Keurig schoon. De eigenaar is heel vriendelijk en heel attent. Omdat hij aan het snoeien was kwam hij ons een heerlijk ijsje brengen. Aardige vent.
Sitecode: 196414
Fantastisch plekje, zeer eenvoudig maar rustig en mooi uitzicht. Betaling via Swiss of bellen, dan komt iemand langs voor contante betaling. Wij hebben SEK 300 betaald incl. stroom. Foto is helaas niet gelukt.

Fijne kleine camping bij een (eet)café aan een rivier. 36 ruime plaatsen met stroom op een veld. Alles bij de prijs inbegrepen. In het toiletgebouw in totaal 6 douches, 6 toiletten en een sauna. Nette afwasgelegenheid. Alles keurig schoon. 2 voorzieningen voor chemisch toilet en water innemen, 1 voor grijs water. Zeer vriendelijk te woord gestaan bij de receptie/bar in het café.
Omdat er een rockfestival in de buurt was, was de prijs ineens verhoogd naar SE 1000 voor een nacht! De prijzen wordt verhoogd als er meer vraag is. Wij zijn weggegaan.