@negahmag
- 2013
Prima camping aan zee, idd geen strand maar wel heel goede wifi. faciliteiten prima! geen 16.00 maar 23.00 euro met ACSI campingcard!. Er is een campingwinkel maar voor andere winkels moet men wel een stukje(6-8km) fietsen.
Helemaal eens met alle voorgaande reviews! Een fijne plek om te verblijven. wij komen zeker nog eens terug! Gerard en Carla
als ik na 15 seprember 2021 14 dagen op Sanguli kan verblijven voor een maxbedrag van 23,00 pernachtdan zou ik mij een spekkoper vinden.
inderdaad een rustige kleine camping. totaal geen last van verkeer of vrachtwagens. modern en schoon sanitair en zeer vriendelijke beheerders. We staan hier nu 3 dagen . Tot volle tevredenheid. Jammer dat het te veel te warm is om veel te doen, 36 tot 38 graden. Anders hadden we veel meer van de omgeving per fiets kunnen verkennen
In november 2019 weer een paar daagjes op de camping gestaan. Niets veranderd!. Nog steeds prettig om te verblijven, rustig, schoon sanitair, aardige mede kampeerders. Gerard en Carla
Mooie parkachtige camping met verwarmde zwembaden en een lagune. Schoon sanitair en ruime plaatsen, Watertappunten vlakbij. Vervelend dat Franse campings tussen de middag sluiten. Ook wij moeten altijd voor de poort wachten!
kleine, gezellig ingerichte municipal. Zeer vriendelijk personeel en de voorzieningen zijn echt super! grote plaatsen. en overal mooi uitzicht. Goede fiets mogelijkheden. zeker een plek om wat langer te blijven dan alleen op.doorreis. Wij waren hier half september 2019
Kampeerplekken goed onderhouden . Hele grote plaatsen. Vriendelijke ontvangst. Beheerster zelfs bereid de volgende dag brood mee te brengen. Sanitair moet nodig gerenoveerd worden. erg gedateerd. Zeer rustig.
Helaas valt er niks aan toe te voegen! Gewoon een fantastische camping! Alles is prima in orde! Zeker aan te raden! Fijne fietstochtjes te maken! Wel bergachtig! Gerard en Carla Hagen.
Helemaal eens met reeds is geschreven! Nog een pluspuntje: er kan ook brood besteld worden! 11april 2019 Gerard en Carla
4 december 2018. Na diverse keren aangedaan te hebben vinden wij het nog steeda een heel fijne, complete camperplaats. Fietsen, wandelen, zonnen, genieten! Gerard en Carla
november 2018. Inderdaad! Helemaal eens met vorige reviews! Prima camping! Veel zon! Geen grote bomen!
28 november 2018.Vrij nieuwe en rustige camperplaats. Vriendelijke Nederlandse eigenaren. Mooi en zonnig gelegen. Douche is bijna klaar! (nog) geen chem.toilet.
wij waren hier 4 oktober 2018. Een nette , rustige camping, aan een groot meer, lange, ietwat smalle plaatsen op grind. Nieuw, schoon sanitair en een mooi zwembad met ligweide. gratis wifi.
Fijne terrassen camping in een mooie omgeving.Heel leuk ingedeeld! Prima sanitair. Broodservice. Wifi 2,50 voor 5 dagen. Jammer van het koude afwaswater.
14september 2018 waren wij 2 dagen op deze heerlijk rustige camperplaats. vlakbij een information die graag informatie geeft. zoals wandel-en fietsroutes.En nog veel meer! Vlakbij een aardig stadje. Mooie omgeving. Fietsers moeten rekening houden dat het niet vlak is!
Helemaal eens met onderstaande reviews. Jammer , geen warm water bij afwassen. Fijn, goed betaalbaar en goed WIFI. Fam. Hagen
Wij waren hier 10-9-2018. leuke plek met water, loosput en vuulwaterafvoer. Tankstation open met een concurrende prijs diesel! . Veilig gevoel. Fam. Hagen
Gezellig ingerichte camping met mooi uitzicht, grote plekken ,mooi zwembad en schoon en goed sanitair. broodservice, vriendelijk personeel .Wel duur internet zoals over het algemeen in Frankrijk.
helemaal met onderstaande reviews eens!
Gezellig ingerichte , niet al te grote camping met grote plaatsen. Schoon en keurig sanitair. Alles vrij nieuw. Goed naar strand (2km) te fietsen.Heerlijk verwarmd zwembad met ligstoelen. Vriendelijk personeel.
Op terugweg hier een nachtje gestaan. Eens met voorgaande reviews! Grote plekken met veel privé. Keurig en schoon sanitair. Vriendelijke mensen. Restaurant bij de camping. Gratis wifi.
wij waren hier begin juni. mooie camping in een prachtige omgeving. Helaas had het veel geregend, dus zijn we op een weggetje blijven staan ivm diepe sporen in het gras. Er is een mooi zwembad en de ontvangst was vriendelijk. Sanitair was schoon.
wij stonden hier in september 2017 een kleine gezellige camping met wat verouderd en minimaal sanitair. zeer vriendelijk personeel. brood bij de receptie, betaald wifi. G oede uitvals basis voor diverse fietstochten en een beklimming van de Mont Ventoux!. Erg druk bezocht!
Nette en gezellige camperplaats met luxe sanitair in gebouw van zeer vriendelijke havenmeester. In het centrum van Steenbergen. Dicht bij supermarkten en eetgelegenheden. Gratis wifi, maar TV ontvangst is moeilijk te krijgen. Alleen op laatste parkeerplek.
Op doorreis naar het zuiden stonden wij op deze leuke, direkt naast de N 151, gelegen kleine camping met mooie kampeerplaatsen. wij stonden op de verharde camperplaats achter het schone , verouderde , maar goed onderhouden, sanitaire blok. Wifi gratis. Met inloggen geen problemen. 3 april 2017.
Helaas!. Ook wij konden de camperplaats niet vinden! Stonden vooraan in het dorp en volgens de coördinaten moesten we het zo zien liggen. Zijn dus verder gereden. Jammer, een volgende keer betere aanwijzingen?
16 januari 2017. Op de terugreis naar Nederland hier heel rustig, op de pas vernieuwde mix parkeerplaats vlakbij de snelweg overnacht. Alle voorzieningen aanwezig, maar door de vorst afgesloten.
Sitecode: 20578
Begin januari 2017 een paar dagen op deze goed verzorgde camperplek gestaan. Geen schoten gehoord! Wel moeilijk te bereiken als je vanaf de "verkeerde" kant komt. Dus lees de revieuws goed!
Eind december 2016 voor de 3e maal een paar dagen op deze nog steeds bijzonder fijne camperplek. Niets is Ankie en Joep teveel!. Fam. Hagen
Wij waren hier begin januari 2017 vijf dagen. Leuke kleine SVR camping met grote plekken. Helga is geen moeite teveel, ze is nog steeds bezig verbeteringen en verfraaiingen aan te brengen. Zeer mooie omgeving en goed te fietsen. Wel even klimmen vanuit het dorpje!. Het sanitair is schoon en ruim, maar zou wat uitgebreid kunnen worden. Daarom geen 10. Een bezoek is zeker aan te bevelen.
wij waren hier 28 oktober 2016 en bleven 3 nachten. Gezellige, kleine, gemoedelijke camping.met zeer vriendelijke eigenaren. Schoon sanitair en een barbequeavond op zaterdag.
We waren hier 4 nachten. Prima camping met prima camperplaatsen. behulpzame eigenaar, vriendelijke vaste kampeerders, kopietje van knooppuntenkaart van de omgeving wordt gelijk uitgedeeld, goede prijs-kwaliteit verhouding, mooie omgeving om te fietsen. fam. Hagen
Wij waren hier op 16 juni 2016. Erg rustige , prachtige kleine gemeente camping met ruime staanplaatsen , prima sanitair en bij een leuk, fotogeniek dorpje. fam. hagen
We waren hier 15 juni 2016. In een mooie omgeving gelegen kleine, goed onderhouden SVR camping. Prachtig sanitair, een gezellige zitruimte en een leuke brocante winkel. We betaalden € 13 zonder stroom.
Waren hier 28 mei 2016 ,kleine camping onder bomen, bijna geen tv mogelijkheid. Prijs klopt niet, er wordt wel elektra berekend! betaalden 18,72 euro. wel gratis en goed internet
begin april 2016 waren we hier, prima kleine overnachtingscamping, ook voor een paar dagen! net sanitair, fam hagen
Sitecode: 20731
30 maart 2016. superplek. hebben lang (dagen) moeten zoeken naar een minpuntje! een tegelpaadje tussen camping en camperplaats?
Sitecode: 19539
Waren hier in november 2015. Met voorgaande reacties helemaal eens! Fietsend Cartagena bezoeken. winkeltjes en bars in de buurt. er is zelfs een Chinees restaurant waar je maaltijden af kan halen, prima sanitair en bovenal een zeer vriendelijke Therese en behulpzaam personeel..
Het was weer thuis komen.
Rustig en kleinschalig. Perfect voor de korte dagen eind december. Van zonsopkomst tot zonsondergang gericht op de zon. Gezellige en zeer gastvrije eigenaren. Omgeving zeer geschikt voor fietsen, wandelen en hardlopen. Alle dagen geopend winkeltje op een paar kilometer afstand (licht heuvelafwaarts) in het dorp Hondon de las Nieves.
Een plek waar je je thuis voelt!