@nevisken2.0
goed o tangen correcte man ruime plaatsen kortom top
een camperplaats waar je alles hebt om te genieten van luxe en vriendelijkheid en dromen. komen zeker terug
van de campingfaciliteiten geen kwaad woord de uitbater daarentegen...kan zich niet aan afspraken houden. op voorhand prijs afgesproken, all inclusive zoals hij schrijft, laat je betalen maar nadien blijken noch de toeristenbelasting noch de wifi in deze prijs te zitten. camperaars die een dag eerder aankwamen betaalden 6 euro minder en mensen die 4 dagen na ons arriveerden betaalden 14 euro meer.. ons zie je daar nooit meer terug uit principe.
Sitecode: 62087
Goede en veilige plek om de nacht door te brengen. mooi middeleeuws dorp op loopafstand. De moeite waard om te bezoeken
prachtige camping, alles er op en er aan , vriendelijk personeel, goede wifi alleen maar superlatieven
toffe Spaanse camping, mooi groot zwembad en dito plaatsen. veel jaarplaatsen, wat het tijdens de weekends heel druk maakt. de dame aan de receptie is top, spreekt Nederlands
Goede uitvalsbasis om te fietsen juist naast een militair vliegveld waar opleiding wordt gegeven , in de voormiddag en ook tijdens de avond. af en toe formatievluchten en looping. knap voor een paar dagen langer verblijf..... weet nog zo niet

een oase van stilte een prachtige omgeving en de uitbater Jaap en Kim doen er alles aan om het naar je zijn te maken. een pracht van een zwembad en dito sanitair. Op 15 km daar vandaan ligt Novelda met een kerk in de stijl van Gaudi, gemaakt door één van zijn leerlingen. Met electrische fietsen zeker te doen. top
prachtige camperplaats waarbij de uitbater Alex al het mogelijke doet om het zijn gasten zo goed mogelijk naar hun zin te maken. echt een top plaats