@newzaz91*
Uitstekende locatie. Onberispelijke sanitaire voorzieningen. Zeer rustig. Ideaal om te parkeren en het eiland Texel te verkennen.
We vonden het geweldig. Moderne camping. Automatische reiniging van de toiletcassettes, gratis vaatwasser. Doucheplaats voor honden. Brandschone toiletten. Prachtig uitzicht. Gemakkelijke toegang tot het strand. Sterker nog, we zijn twee nachten langer gebleven om er nog meer van te genieten.
Sitecode: 195258
De camping zelf is schoon, maar er is geen toezicht, een hondenpension direct ernaast is behoorlijk lawaaierig en er loopt een drukke weg langs. Bovendien kwamen er 's avonds jongeren die overlast veroorzaakten door met hun auto over de camping te rijden en te toeteren! Er is een grote gratis parkeerplaats direct voor de camping, die voldoende is, en als je daarna wilt ontspannen, kun je beter naar een andere camping gaan.
Dit gebied is erg populair, dus het is aan te raden om van tevoren te reserveren. Het is wel wat prijzig, maar het ligt in Amsterdam, in een park. Je hoeft alleen maar op je fiets te stappen om de stad te verkennen. De faciliteiten zijn schoon en de camping is rustig. Zeker de moeite waard.
De camping is erg schoon en rustig. De medewerkers zijn attent en houden de omgeving goed in de gaten, wat we erg op prijs stellen. We hebben onze camper twee nachten geparkeerd en zijn naar Kinderdijk (ongeveer vijftien minuten) en Rotterdam (met de waterbus) gefietst. De camping is goed gelegen.