@nivago

Ford
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

soms kom je een pareltje tegen. dit is er eentje. punt

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

alles dik en dik in orde. we zijn verhuisd van camperplek brave area. daar waren plekken hutje mutje. hier ruime plaatsen, zeer vriendelijk personeel, schoon sanitair ( prijs inbegrepen) en supermooi zwembad. dicht bij winkelstraat, eettentjes en strand. ligt wel aan doorgaande weg, maar nauwelijks overlast. aanrader!!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

mooie familie camping. goede faciliteiten: douches en toiletten zijn netjes onderhouden. zicht op het meer, lekker zwemmen onder toezicht. gezellige lounge/ snackbar aan het water. we betaalden in augustus 30€ per nacht. prijs kwaliteit prima in orde

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

perfecte plek. punt. mooi, schoon goed uitgevoerde mooie sanitair en vriendelijke mensen. leuke omgeving veel te doen. 6 sterren waard , helaas gaat deze app tot 5😆

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

nette plek, vriendelijk personeel. schoon sanitair maar veeeeel te duur. we betaalden €43,- per nacht voor een plek waar onze camper van 7 mtr net op pastte. prijs-kwaliteit niet in verhouding. jammer

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

mooie camping maar veeeeeeeel te duur in prijs/ kwaliteit. moesten 37,50 voor 1 nacht aftikken. camper met stroom en twee personen. het tarief voor de hond werd geschonken. tussen 12.00 en 16.00 is receptie en slagboom dicht met als gevolg een dikke file. 1 persoon achter receptie die heeeeeeel langzaam is. nooit meer deze plek voor ons

prima gratis plaats. dorp op loopafstand. rustige plek langs het kanaal

zeer nette cp. rustig. je betaald alleen wat he nodig hebt. goed verzorgd. even een dijkje over en je kunt om het meer heenlopen. aanrader

heel mooi plekje. gastvrije en vriendelijke eigenaren, gastvrije ontvangst. geen vaste plekken maar staan waar en hoe je wil. prachtig sanitair in oud Engelse stijl. aanrader

nette camperplek in rustig gebied, vlakbij centrum. toegankelijk met pasje van campercarpark, ter plekke aan de zuil te verkrijgen. toegang is incl stroom, water, lozen grijs water en chem toilet. verder geen wc of douche. mooie plek aan het water. kom er graag nog een keer voor langere tijd om stad te ontdekken.