@nocamp19
Fijne camperplaats , zeer geschikt voor grotere campers of campers met aanhanger. Je kan vrij gaan staan , geen afgebakende plaatsen. Heel vriendelijke Nederlandse uitbaters. We waren ook aangenaam verrast van het dagelijkse stokbrood wat aan de camper gebracht werd. Zeker een plaats waar we zullen terugkomen. Arno en Karin
nette camperplaats waar je een ticket aan een terminal moet kopen. Heel duidelijk en ook in het Nederlands. toiletcassette kan je Zonder ticket ledigen. Ook grote plaatsen voor camper met aanhanger.
Mooie rustige camperplaatsen. Bar/restaurant . Douches , wc , water en toiletlozing . Momenteel nog geen electriciteit op de camperplekken.( wij hebben dat als camperaars toch niet nodig , goede batterij en zonnepanelen !) . Tijdens het weekend zijn er altijd live music optredens in de bar. Prachtige plek en slechts 10€. Voor ons een vaste stop als we naar Spanje gaan .
Kleinschalig en rustige plaats om te staan. Mooi uitzicht op de bergen en op Polop. Zeer vriendelijke Nederlandse eigenaars. Proper sanitair Buitendouches, buitenkeuken , zwembad. Voor ons een plek om zeker terug te komen als tussenstop Arno & Karin
We hadden heel graag hier gekomen, omdat we bij de vorige eigenaars dikwijls en graag kwamen. Mail gestuurd en 2 x telefonisch contact proberen te krijgen, maar nergens kregen we antwoord. Dan hebben we 1 nacht gestaan bij de parking waar je naar de waterval gaat. Spijtig dan maar naar een andere plek gereden . Arno en Karin
als we naar het zuiden van Spanje reizen ( 3xjaar) komen we altijd een paar dagen op Route 66. Heel tevreden over de camperplaats en het gezellige restaurant
Super ontvangst van Bart en Belle. Schitterende en rustige omgeving. Eén van de mooiste plekken waar ik gestaan hen. Opmerking : het weggetje ernaartoe is hobbelig maar zeker te doen met de camper