@odarac
- Vrienden
- 2017
- Sunlight T 67
- 2020
Onderweg van Zuid Bretagne naar Brest hebben we hier een overnachting geboekt. Super aardige dame op de receptie die buiten het gras aan het maaien was. Ook ideaal als je Kids van klimmen houden want het park "La Vallée des Korrigans et Tépacap" ligt langs de camping. Het dorp Savenay is bereikbaar via een 2 km lang voetpad.
Sitecode: 19454
We hebben in het Pinksterweekend 3 nachten geboekt voor een comfortplaats voor camper, 2 personen en een hond. We kregen plaats nr. 59 aangewezen. Omdat er een gedeelte geen grasgroei was maar zand, hebben we de camper precies op die plek gezet. Ondanks dit namen we niet meer m2 in beslag dan onze buren en overburen die allemaal een caravan hadden staan met soms wel 2 voortenten er aan. Echter, van eigenaresse moest camper voor de zandduinen staa
De camping, beetje gedateerd, wordt gerund door een vriendelijke vrouw op leeftijd. De camping ligt aan de Ruhrsee waar je om heen kunt lopen. Het dorpje Heimbach ligt ook op deze route. In de receptie kun je drank en ijs kopen. Wij hadden het na 2 overnachtingen wel gezien.
Sitecode: 62092
Beetje gedateerd maar verder prima. En dichtbij Dinkelsbůhl dat zeker de moeite waard is om te bekijken.
Camping is nogal groot dus het is vaak druk bij de douches. Maar verder is het sanitair ok. Je kunt vanaf hier prima te voet of met de fiets naar Bregenz. Is prima voor een paar nachten.
Het mooiste aan deze camping is de ligging: vlak aan de Bodensee. Je kunt zo het water in lopen. verder is de camping nogal groot en daar moet je van houden. Prima voor een paar nachten.
Aardige camping voor een paar nachten. Niet goedkoop, maar sanitair was prima en er is een klein winkeltje. Dat inderdaad erg duur is.
Prima plek om paar nachten te staan. Sanitair was schoon en Aldi en Lidl zitten om de hoek. Prachtige omgeving en Füssen is een leuk plaatsje.
Sitecode: 20247
Prima camping voor een paar nachten. Wel krappe plekken, maar sanitair was goed en we konden de hond goed uitlaten in de directe omgeving. En, Freiburg is een leuke stad om te bezoeken.
Mooie plek aan een riviertje met heerlijk helder water. Onze hond wilde niet meer weg! In de kroeg in het aangrenzende dorpje hebben we nog een lekker biertje gedronken
Prima plek om paar dagen te blijven. Prachtige omgeving en Füssen is een leuk plaatsje
Rustige camping, mooi gelegen in de buurt van Rothenburg ob der Tauber. Je kunt via voetpad makkelijk naar dit mooie plaatsje lopen. Maar de uitbaters van de camping hebben hun zaakjes niet op orde. Wij werden onterecht beschuldigd van diefstal van een sleutel. Kortom, hoop gedoe en jammer want verder was alles prima
Groot minpunt vind ik dat op de website staat dat je niet kunt reserveren. Vol is vol.
Fijne camperplaatsen en prettig dat er een zwembad was. We konden goed met onze hond in de buurt van de camping lopen. Erg vriendelijke mensen die ook nog eens erg behulpzaam waren.