@okatjeso
- Carado A 361
- 2018
- Alkoof
Nu is parkeren alleen nog toegestaan voor auto's, geen campers meer :-((
Een parkeerplaats met voldoende ruimte voor een camper. Alles is netjes en schoon. Helaas is het wel wat lawaaierig vanwege de snelweg. De riolering/waterafvoer bevindt zich voor de ingang. Het is vrij ver van het centrum van Caen zonder fietsen. Helaas kunnen we niet met de bus met onze hond. Er is echter een grote weide voor de parkeerplaats om de hond uit te laten.
De plaatsen zijn oké, maar ver van het minder mooie strand. De water- en afvalverwijderingsvoorzieningen zijn vies, het afval puilt uit en er is geen elektriciteit. De oevers liggen helemaal onder de poep (van mensen, niet van honden!!!) en het is er niet bepaald stil. Prima voor één nacht, maar we komen hier niet meer terug.
Geweldige parkeerplaats met het mooiste uitzicht.
leuk om de stad te bezoeken. Douches, toiletten, alles zeer schoon. Wij voelden ons zeer veilig en hebben heerlijk geslapen. Een echte aanrader.

geweldige pitch! Douches (warm) :-), toiletten, mogelijkheid om af te wassen, elektriciteit, afvalverwerking, schaduw en zonnige plaatsen. De aangrenzende treinbaan stoort echt helemaal niet. Een bakker ligt op 300 meter afstand - gemakkelijk te voet bereikbaar. Prijs-prestatie TOP. Als je daar zin in hebt, kun je een korte wandeling maken naar het kasteel.
Deze plaats is goed als je een leuke dag aan het strand wilt doorbrengen. Het strand is lang en breed en er zijn veel geweldige schelpen :-) Als u een rustige nacht wilt, liever minder. De weg en treinsporen zijn direct naast de deur. Voor hondenbezitters: van 1 juni tot 30 september. honden zijn niet toegestaan op het strand.

Gemakkelijk parkeren, alleen betalend van april tot eind september. Geen aan- en afvoer, geen elektriciteit. We hebben hier 2 nachten gestaan en zijn naar het strand gegaan. Maar de parkeerplaats is geweldig (100m). Wilde zwijnen worden hier 's avonds gevoerd, dat is vreemd. Deze lopen dan over de stacaravans... Onze hond vond dit spannend 😳
Gesloten

Sitecode: 20809
Wij waren de enigen begin oktober. Heerlijk rustig, geweldig uitzicht. Aanrijroute was een beetje steil, maar geen probleem. Super aardige gastheren en heerlijk diner. We hadden ook een heerlijk ontbijt voor 5 € per persoon. Er zijn 2 honden, 2 ezels en schapen in de tuin. We vonden het erg leuk
Grote camperplaats in een weide. Rustige locatie. Helaas toilet alleen tegen een vergoeding. Standplaats inclusief lozen € 10. Hond € 2 extra, douches € 2,50. Elektriciteit € 2,50 (per 11 mei 2018). Aardige beheerder, we komen terug!
mooie staanplaats op een wijnmakerij op de top van een berg. Routebeschrijving is een klein avontuur, erg steil! Maar het uitzicht is geweldig. Plaatsen tussen de olijfbomen. Het is ook mogelijk om wijn en olijfolie uit eigen productie te kopen. we waren er in april 2018.
Mooie, schone plaats. Honden welkom. Voor kinderen is er een speeltuin, dieren (ezel, pony, schapen, kippen). Niet ver van de zee (met de fiets ongeveer 10 minuten). Mooi gebied. We waren van 2.4.- 4.4. 2018 en kan hem aanbevelen.
Zeer geweldige plek! Gelegen tussen appelboomgaarden. Geweldig startpunt voor Merano uit te voeren of om grote wandelingen starten. Douches, toiletten allemaal erg schoon. We waren op reis met twee kinderen en hond daar en bleef langer dan gepland omdat het zo mooi. de vrijlopende honden zijn super lief, geliefd door iedereen en helemaal niet agressief. Een zwembad is ook beschikbaar. aanbevelenswaardig
Een perfecte parkeerplaats bij het reizen met een hond. Hij is direct aan het vrije hond strand. Wij waren er in augustus 2017 en het was ondanks de feestdagen en overvolle campings altijd iets gratis. Direct aan het strand, de boulevard flaneren is. we vonden het erg. Top prijs-prestatie !!