@on4avt
Lid van Campercontact sinds 2020
2020
Plaats aan de oever is verboden. Er staan verbodsplaten. Niet de moeite om er geen te rijden. Waarom word deze plaats niet geschrapt? Wij reden er geen en dan mag je weer een andere gaan zoeken.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2018
Mooie camperplaats voor op doortocht. Maar er staan hier enkele campers het ganse jaar door . Op dezelfde plaats. Dan kunnen toeristen niet meer staan en die zoeken dan plaats in de omgeving. De locals hebben zo gans jaar water en electriek gratis Is dit normaal ?
Hele mooie onderhouden campîng met vriendelijk eigenaars. Alles voorhanden voor een redelijke prijs. We komen er vast nog terug op deze route naar Griekenland.
Ik kon het niet vinden De cordinaten vallen midden een slechte straat in een dorp Ben naar een camping gereden.
Geen plaats voor campers. De plaatsen behoren toe aan het restaurant. We gingen 500 m terug achter de huizen, nadat we werden weg gejaagd door de restaurant houder.
Als dit een Camper plaats is ? Wie vindt er dat allemaal uit ?
Dit is geen camper plaats
prima locatie op doorreis. Ook voor een paar dagen.Fietspad ligt achter de camperplaatsnaast de rivier. De prijs is nu 10 euro. Mooie plaatsen en service. Alleen niet duidelijk waar je het vuil water moet aflaten.
Mix parking. Trucs.caravans.campers.Busses.cars. Nice place for 1 night. Someone tested my doors at 4 h in de morning. Save? Lot of holes. Oké to visite the Town.No services.