@ontstressor
- 2000
onverzorgde , ongezellige cp, zelfs geen afval bak , logisch dat hier weinig bezoekers komen, wij komen hier zeker niet meer , betaalde 15,20 ☹️
Sitecode: 21950
prachtige cp , alleen … ik zit voetbal te kijken maar na 1 uur is er geen wifi meer !!!!!! dus geen 2e helft , dat word nergens aangegeven, jammer ☹️
alles afgeplakt , je kan er niet op !!!’ zonde , prachtige plek
prachtige plek , zo aan de boulevard !! camping gedrag is niet toegestaan , dus deze mevr en Hr staan in hun recht !!!!!! stoelen en tafels en de luivel binnen houden .
prachtige ruime plek vlak bij centrum, jammer dat er zoveel mensen niet weten wat “ camper gedrag niet toegestaan “ wat dat betekend !! zitten heel wat mensen uitgebreid met hun stoelen voor en naast hun camper ☹️
prachtige plek met heel mooi uitzicht , en heerlijk gegeten !!
prachtige schone en rustige plek 👌
prachtige plek met een eerste klas restaurant!!!
een prachtige plek midden in het dorp bij de winkels, ook het lozen toilet en grijs water heel goed geregeld , maar er staan 4 vaste bewoners op die dus plekken bezet houden zodat er weinig over blijven, maar … het is een pracht plek gratis elektra.
heel druk, het is een komen en gaan van auto’s, campers en bussen . weinig goede pekken.
prachtige plek, bijna einde van de wereld, geen tv en geen internet.
werden weg gestuurd, mochten zelfs niet parkeren ☹️ jammer mooie plek.
prachtige plek , heerlijk ruim en rustig en een heel mooi uitzicht wat wil een mens nog meer ?!
prachtige plek, komen zeker terug 😁
een perfecte mooie schone plaats, dicht bij centrum en op de hoek een pizzeria waar je heerlijk kan eten met heel vriendelijke bediening , wat wil een mens nog meer ?
prachtige plek maar er staat nergens aangegeven dat het een cp is ? stonden nog 3 campers dus hebben wij hem er bij gezet, kunnen wel van alles lozen en innemen
zo,n vreemde cp heb ik al die jaren nog niet mee gemaakt, de meeste plekken staan “ besproken “ als je toch nog een plekje mag gebruiken , de hond moet vast, geen kleedje voor de deur en om 18.00 word er een bordje neer gezet, morgen besproken, voelde ons niet op ons gemak, komen hier nooit meer, zie niks van de Rijn , ongezellig 🤨
ik sluit mij geheel bij CJBhymer aan, het is nog erger dan een roma kamp, vies, smerig , dwars door elkaar en overvol, als dit niet aangepakt word raad ik het niemand aan.
prachtige plek, nu met slagboom , elektra / WiFi en service punt op het terrein, de oude prijs moet aangepast worden, prijs nu 11,68 per nacht
op de eerste foto mag je gratis staan bij de loosplek ( maar daar wil je niet gevonden worden )maar om de hoek is de camping, voor campers 12.50 per nacht inkl elektra, douchen en toilet dus was voor ons simpel 😁
prachtige plek, toen wij kwamen al overvol, maar kregen door vertrek een prachtige plek langs de kant, zodoende goed uitzicht op de baai, s,morgens om 09.00 op de deur geklopt voor de betaling van 5,00 , keek naar buiten en ja hoor, vanaf 07.30 waren er al meer dan de helft van de camperaars verdwenen , zonder de betaling !!
cp te Route du Laber overvol, en water innemen kon niet, kapot. Dus snel deze cp midden in het dorp, ruimte genoeg, de mooie boulevard en winkelstraat maakten veel goed 😁aanrader !
fijne plek, vlakbij centrum, en stil in de nacht, was ook nog gratis ook😁
dit is de slechtste plek die ik ben tegengekomen in Frankrijk , zo pal naast de weg, verder helemaal niets, camper staat scheef op gladde kleigrond, ik , en mijn buurman slipten door en konden net aan weg komen!! dus pas op , geen aanrader !!!na regenval kan je het echt vergeten!!!!
een prachtige plek, echt een aanrader 🤙🤙
een perfecte plaats om te verblijven, keurig schoon , hier perfect overnacht en op de fiets naar Honfleur, is ook heel gezellig
prachtige cp, en vlakbij de jachthaven waar wij overheerlijke mosselen gegeten hebben !! komen daarom zeker terug 😁
was nog maar 1 plekje, ben weggegaan vond het allemaal veel ste krap, foto op camper contact geeft een vertekend beeld.
Sitecode: 91951
prachtige nette plek, met alles er op en aan, zullen mij zeker nog terug zien !!!
een prachtige plek met alles erop en aan, heel mooi uitzicht. een 10 + 😍
Prachtige plek, zo lopen naar leuk centrum
Prachtige nette plek, maar ga niet met je stoeltje buiten zitten, politie komt aanrijden, waarschuwt niet en schrijft een bekeuring uit van 120,00! Wij werden er gelukkig op attent gemaakt 😁😁kan daar op bankje op het gras zitten.
Prachtige plek, helemaal vernieuwd, met lozen en water inname, bij centrum.
Plek is mooi, zo bij het strand en je kan lozen en water innemen maar tot heeeeel laat harde muziek van de strand tent 😞
Prachtige plek zo aan her strand, bij leuke strand tentjes en volop ruimte wat wil een camperaar nog meer ??
Sitecode: 20025
Alles perfect georganiseerd , bus naar Barcelona en Motaro en hele vriendelijke en behulpzame mensen achter de balie , is daardoor een top camping !!!!
Heel mooie plek zo aan het strand met leuke strand tent 👌👌
Sitecode: 20310
Cp. ?? Hier wil je niet gevonden worden 😞
Dit nog nooit meegemaakt, het is warm, onwijs warm maar sta tussen 2 campers die de motor al meer dan een uur laten draaien om de airco van de auto de camper te laten koelen , de beheerder aangesproken maar doet er niets aan, ben ik dan lastig ??
Kwamen aanrijden en schrokken, eerste indruk niet prettig, toch terrein opgereden en achteraf viel het mee, je staat goed, heeft veilig gevoel en een half uurtje lopen van het mooie Sevilla , nu vrijdag, komen terug van de stad en ... hij loopt helemaal vol, worden op een halve meter naast elkaar gezet, slapen er nog en morgen richting kust 😁
Prachtige plek met alles er op en aan.!! Jammer net naast de cp is een dakloze opvang deze verzamelen zich op het bankje op de cp, drinken veel maken herrie en doen hun behoefte in de struiken en ... op de loos plaatsen 😞😞😞
Prachtig aangelegde plaatsen, keurig schoon met sani zuil wat wil een camperaar nog meer ??
Mooie plek en gelukkig, plaats genoeg.
Natuurlijk de eerste rijen staan vol daarna kris kras door elkaar heen op veelste smalle en tekorte plaatsen, weet niet wat al die mensen daar te zoeken hebben !
Zondag voor Hemelvaart en .... helemaal vol. Hoe ziet wat dat betreft de toekomst er uit met alleen maar overvolle plekken ?
Mooie plek maar 8 plaatsen en er stonden er ....28 ...in mei hoeveel staan er in de echte vakantie periode ?
Mooie plaatsen, wij kwamen hier woensdag voor Hemelvaart en het liep helemaal vol, moesten verschillende campers door rijden !!
Heel mooie plaats, maar ook hier weer vol, verschillende campers op het terrein voor de cp en er zijn verschillende campers door moeten rijden, dus er zijn te veel campers of veel ste weinig cp !!
Mooie plek en gelukkig plaats genoeg , heerlijk dicht bij gezellig oude centrum, jammer dat je niet je toilet jan legen en water in kan nemen maar toch , perfect !
Na drie weken moezel dit de mooiste cp
Dit is een prachtige camper plaats, met gratis elektra en genoeg horeca zaken om de hoek, perfect om te overnachten!!!
Sitecode: 2011
Goede mooie plek, zo aan het water en om de hoek de sani zuil, heel veel cros motoren en 4x4 voertuigen
Perfecte plaats, aanrader, water, afvoeren , WiFi en elektra voor .....10,00€
Wat een prachtige plek, met heerlijke fiets routes en gratis !!! wat wil een mens nog meer ?
Kon hem niet vinden want de coordinaten zijn N49.40408 E0.42001 !!!!
Perfecte plaats, kom hier zeker terug !!!
Prachtige rustige plaats.
Prachtige plek, met een heel mooi sanitair gebouwtje, voor schoon water in te nemen ,de toilet en het grijze water te legen, heel leuk dorpje, is een aanrader!!
Prachtige plek, inkl elektra en mogelijkheid om toilet te legen, Helemaal achter het zwembad
Kwamen hier na een lange rit op 7-6-2017 staat er een kermis opgesteld
Prachtige overnachtings plek, heerlijke wandel route langs het water, en bij weg rijden om de hoek grote supermarkt, wat wil een mens nog meer ?
Camping is prachtig, gingen op de fiets naar Florence , fietsen met 2 ketting-sloten aan een paal, vlak bij de goud brug, daar liepen miljoen mensen, maar onze fietsen waren bij terugkomst verdwenen!! Moeten morgen terug om politie buro op te zoeken, voor aan giften.Volgens de portier van de camping waren er deze week al 6 fietsen gestolen .
Perfecte plaats, bijna in centrum, echt een aanrader !
Heel mooie camperplaats, zo bij het centrum, maar pas op met inrijden, dit is vrij smal.
Mooie plaats, zo bij het water !
Stonden om 16.00 uur voor de slagboom en moesten heel onplezierige beheerder wakker maken, ziet er rommelig uit, helemaal donker, waren maar 4 mede Campers en denk niet dat wij hier terug komen.
Prachtige camperplaats met vriendelijk beheerder die ons goed adviseerde. Gratis bus naar de stad.
Ja heel mooie rustige plaats, net te ver om te lopen en in het weekend rijden er geen bussen
Van de vorige schrijvers zijn er verschillende die weer wat aan te merken hebben, bussen/ vliegtuigen enz het is voor verschillende mensen nooit goed, het is een perfecte camperplaats tegen een minimale vergoeding wat wil men nog meer ! 👍
Wij vinden het een prima plaats!! Mooie ruimte en konden met bus naar centrum, waar kan je zo goed overnachten?