@oopie-Jan

1998
9m
Integraal
Bezit

Leuke camperplaats. Maar zoals al eerder gemeld, de stroom klopt NIKS van.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Fijne camping direct aan zee. Het schoonste sanitaire wat ik tot nog toe ben tegengekomen. Zeer ruime lekker warme en zeer schone douches. Via boulevard lopend of met de fiets 1.5 km naar het centrum. Ruime sortering Jumbo!! artikelen in supermarktje natuurlijk elke morgen ruime sortering brood. Prachtig en ook dit keurig schoon groot zwembad met kinder en volwassenen bad. J & J 5-2019

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

30-05-2016 Hier ga je toch niet staan als je 500 mtr verder een prachtige camping heb met alles er op en er aan voor €17,10.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Een superleuke zaak met hele leuke mensen en we hebben er heerlijk gegeten! Groetjes Jan en Janny de Jong.

21-11-2015. Heerlijke rustige cp. Staan hier maar 3 campers nu. De rest is al beschreven.

10-10-2015 Grote camping, met alles er op en er aan supermarkt, restaurant, speeltuin, tennisveld enz. Veel stacaravans. Mooie grote plekken voor campers tussen de gewone tourcaravans. Met ASCI € 16. Helemaal top.

Op zich een aardige camping bijna allemaal stacaravans. Wel een spannend maar niet gevaarlijke weg naar de camping.Receptie spreek Nederlands. Je krijg wel het idee dat je hier een soort indringer ben. Sanitair is goed. Er zijn totaal 4 plaatsen alle zonder enige schaduw.

Top camping. Prima wifi € 15 voor 7 dagen bij receptie kopen. Keurig sanitair en prima onderhouden camping. 2 kleine speeltuintjes wel met omheining zodat de kinderen niet weg kunnen lopen. Strand met bar is ook keurig. Prettige sfeer.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Mooie schone plaats. Nadat de plaatselijke jeugd naar bed was lekker rustig tot in de vroege morgen de honden van omwonenden en honden die uitgelaten werden elkaar goede morgen toe wensten. Veel verkeer in de morgen op de weg grenzend aan de parking. Mooie plek om te gaan fietsen of zo maar overnachten niet meer voor ons hier.