@patapolly
Lid van Campercontact sinds 2026
Sitecode: 19817
Buiten de stad, aan de snelweg, met een bushalte voor de deur die je in 30-40 minuten naar het centrum brengt. Er is een winkelcentrum in de buurt. De zeer eenvoudige ingang is een loods voor het parkeren van voertuigen met een receptie, toiletten, een wasserette en een gemeenschappelijke ruimte. Achter de hangar is er een buitenterrein voor campers en busjes, gedeeltelijk in de schaduw, en een klein zwembad. Om bij de toiletten te komen, moet je door de hangar heen. Betaling contant is vereist. De afvoer van afvalwater is onpraktisch.
Gunstige camping vlakbij het stadscentrum. 24 uur per dag toegang met een ticket (minimaal € 24 voor 24 uur), geen nachtelijke sluitingen. Schone en goed georganiseerde toiletten en wasruimte, douches voor € 1 en een aparte wasplaats voor campers. Weinig schaduw. We raden het café op de hoek aan voor een heerlijk ontbijt met churros voor een schappelijke prijs!
Een ware oase, omgeven door groen, met staanplaatsen van verschillende groottes (normaal €30 per nacht voor twee personen, €5 voor elektriciteit). Voorzien van alle gemakken, op slechts een steenworp afstand van het strand en op ongeveer 30 minuten lopen van het Balkon van Europa. Het enige nadeel: de toegangsweg is hobbelig.

Geweldige ervaring, schoon, netjes en goed georganiseerd! De badkamers, douches en wasfaciliteiten zijn onberispelijk: douches en haardrogers kosten €1 (in muntjes) en de was kan met pin betaald worden. Weinig schaduw omdat de bomen pas recent geplant zijn. Prijs voor twee personen voor twee nachten inclusief elektriciteit: €43. Minder dan 10 minuten lopen van het metrostation, vanwaar je in 25 minuten in het stadscentrum bent.