@patfri
- 2020
Super mooie camperplaats, in bosrijke omgeving en heerlijk om ff op het meertje te suppen of te vissen . Vriendelijk en zeer gastvrij ontvangen. Mensen die met je mee denken. Sanitair wordt 3x daags netjes schoongemaakt, maar sommige mensen die voor je gaan kunnen het vaak wel smerig achter laten terwijl het schoon was🤷♀️ Wij komen zeker weten veel vaker. We hebben heerlijk genoten. Tot de volgende x

Voor een overnachting prima te doen, en het stadion moet je gezien hebben. hadden een plek met stroom, er zijn een stuk of 3 palen met ÷- 20 aansluitingen,verder vuilwatertank afvoer chemisch toilet afvoer met een reinigings apparaat €2,00 maar dan heb je hem ook helemaal schoon van binnen en buiten en weer gevuld met reiniger en een schoon water kraan....wel hoor je het verkeer langsrijden maar niet storen ..wij hebben er 1 nacht gestaan. 👌
prachtige camping , en geweldig mooie omgeving. ned sprekende man bij receptie, 2 zwembaden en super nette sanitair je loopt zo door het bos naar beneden naar het strandje aan de rivier super mooi, op de fiets rondje het meer van bled gedaan heel gaaf ...we gaan hier echt nog wel een x naar toe.
Camping ziet er heel goed uit, veel mooie plaatsen aan het water, peuter zwembad en grote glijbanen die het meer in gaan. goed restaurant waar je heerlijk kunt zitten met uitzichtop het meer . ideaal voor gezinnen met kinderen kleine winkel en op 1,2 kilometer een supermarkt en 6 km de Aldi toiletten en douchen netjes en gratis gebruik van wasmachine wij vinden deze camping geweldig!!

Prachtige omgeving, super ontvangen werden naar de plaats gebracht, stroom werd door hun aangesloten en ook helpen ze dat je goed waterpas staat. mooi uitzicht op het meer en beneden een super gezellig boulevard. toilet gebouw super netjes en nieuw, Douchen is €0,25 per minuut Nog nooit in Polen geweest wat een mooi schoon land en vriendelijke mensen.
Mooie nette camping plaats, je kunt per nacht staan wil je langer dan kan het gewoon. toiletten en douchen netjes en je kunt gratis gebruik maken van wasmachine en droger. en op de fiets 3 min naar auswitz prijs is €19. per persoon per nacht
super mooi netjes en zeer vriendelijke eigenaren, we gaan hier vaker heen Top mooie kantine met zoveel lekkers ..ik zeg zeker deze bezoeken.