@peacefrog-67
Leuke plek zonder enige voorzieningen. Het uitzicht tot aan de stad en tot aan de skischans is iets bijzonders. Parkeertarief voor 24 uur 140 NOK.
Mooie plaatsen met voldoende ruimte. Sanitaire voorzieningen eenvoudig en verouderd maar schoon.
Prachtige plek met verzorgd en bijna nieuw sanitair. Eigenaar super vriendelijk en behulpzaam.
Mooie grasplaatsen. Ook de sanitaire voorzieningen zijn ontworpen met het oog op kinderen.
Sitecode: 19194
Leuke plek direct aan het fjord, weg van de drukte. Maar alles wat je nodig hebt is er.
Ruimte kan vooraf online gereserveerd worden. Niets speciaals. Maar voor een overnachting is alles aanwezig.
Er is voldoende ruimte voor een kort bezoek aan Kopenhagen. U betaalt de toeslag bij een automaat waar u ook de havenkaart voor de sanitaire voorzieningen kunt halen. Deze zijn zeer schoon en goed onderhouden. Het dichtstbijzijnde metrostation ligt op 1,6 km afstand.
Zeer mooie kleine plaats. Geweldige locatie aan een kleine boothaven. Een deel van de sanitaire voorzieningen bijna nieuw. Alles zeer schoon en goed onderhouden. De tuinman komt elke avond om het geld op te halen.