@pedder50
- 2013
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
De parkeerplaats is al uitgebreid beschreven; die is echt uitstekend. Ik wil in het bijzonder het ongelooflijk vriendelijke en behulpzame personeel complimenteren… Dankjewel! ...
4 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Een heel mooie plek, rustig en ontspannend, met veel bomen maar toch voldoende ruimte voor de zon. een oase voor de ziel. In principe is er alles wat je nodig hebt. Het is niet ver om met de fiets naar de stad te gaan. Moeten we weer in deze hoek van Frankrijk belanden? We zullen deze plek zeker opnieuw bezoeken, we vinden het erg leuk.
2019
Zeer steile oprijlaan, met mijn 6.99 m Womo tijdens het rijden gemakkelijk op te zetten. Levering en uiteindelijke levering is goed. Terrein redelijk heuvelachtig, maar hebben een vlakke plek gevonden. Plaats was erg rustig vandaag hoewel aan de ene kant een basketbal fed en tennisbanen zijn. Aan de andere kant is een kerkhof.
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Alfonso is super, behulpzaam en open voor alle vragen. Met de fiets nog steeds is Chipiona of Sanlúcar de Barramedar erg leuk. Ook op het strand naar Sanlúcar de Barrameda is geen probleem. Alleen de nadering van de plek is al een ervaring, gelukkig zul je je dan positief verrassen. We komen terug :))