@peteperrons
mooie kleine parkeerplaats. onder een viaduct, maar het geluid is niet al te storend. rustig 's nachts. zeer lange wandeling van 40 minuten naar de stad langs een drukke en saaie hoofdweg met weinig of geen goed voetpad. maar we vinden het niet erg om rond te dwalen, dus het was prima voor ons! de parkeerplaats in de stad is enorm!!!! Ik weet niet zeker of ik ooit zoveel campers allemaal op één plek heb gezien! dus onze voorkeur ging uit naar deze 👍
mooie landelijke tussenstop. stoelen en tafel buiten dankzij het zonnetje ☀️. op gras staan. omgeven door bomen. eerlijkheidsbox als de eigenaar er niet is. goed 4 € …. Zeer rustige nachtrust!
goede overnachting. veilig weggestopt in een speciale ruimte achter de kerk.
voor ons …. de perfecte tussenstop! landelijke uitzichten. picknicktafels. direct aan een voetpad/fietspad dat helemaal naar Santo Domingo de la Calzada leidt. naast de rivier Rio-Oja die begin oktober droog stond. leuk relaxed stadje. Helaas waren de diensten niet in gebruik. maar het is nog steeds gratis om te blijven!
mooi groot c-park. geen schaduw. naast grote supermarkt. naast de mooie oude ommuurde stad die vanaf 20.00 uur tot leven komt. veel restaurants en cafés.
mooie speciale ruimte. picknicktafels, wat een bonus is! mooie wandelingen en eventueel fietstochten aangezien het terrein niet te heuvelachtig is. Helaas heb ik de aardige heer met de brochures niet ontmoet, maar hij is misschien op vakantie? Echt een leuke stad met een geweldig plein. lekkere pizza van Diego's!
goed, deels op grasparkeerplaats. geen services behalve een prullenbak. heel leuk stadje aan de kant van een steile heuvel … wees gewaarschuwd! 😮💨 Het is een lange steile wandeling terug naar boven vanuit de haven. de enige restaurants die eind september 's avonds open waren, lagen veel lager op de heuvel richting de haven.
uitstekende locatie op de top van de heuvel met uitzicht op het mooie stadje Luarca. gras was gemaaid. Picknicktafels en barbecues aanwezig. alle diensten werken goed. leuk om een gratis parkeerplaats te hebben waar we daadwerkelijk buiten kunnen zitten. gelegen aan het station met uitzicht op een spoorviaduct. niet erg frequente elektrische treinen dus geen overlast. 10 minuten lopen de heuvel af naar het mooie vissersdorpje.. haven.. 2 stranden. mooie tussenstop !!
zeker niet geschikt voor campers groter dan 6 meter. steile kronkelende smalle weg naar deze 2 kleine parkeer- en picknickplaatsen aan het strand. parkeerplaats kan mogelijk modderig zijn bij nat weer. goed wandelgebied. loop naar de Ermita de la Regalina voor een geweldig uitzicht!
grote parkeerplaats. 20 minuten lopen naar het strand. 40 minuten naar de stad. neem fietsen mee als je die hebt. geweldig uitzicht vanaf de kerk op de heuvel aan de overkant van de rivier! alle diensten werkten toen wij er waren. uitstekende gratis tussenstop.
3 sterren voor de Aire plus 1 extra ster voor de locatie. Parkeerplaats treinstation. Diensten werken allemaal prima. Niet druk toen wij er naseizoen waren. Ruimtes erg smal, dus mohos parkeren in alternatieve ruimtes. Kan in het hoogseizoen misschien problemen veroorzaken. Mooi en rustig. Spoorlijn elk uur naar Santander. Prachtige stad! Zondagochtend markt.
Sitecode: 62086
2 nachten. parkeerplaatsen zijn van goede grootte. alle diensten werken en schoon. treinstation een paar minuten lopen een heuvel op. 30 minuten met de trein naar het centrum van Bilbao. treinen elke 15 minuten. Beveel Cafe Bar ‘BideGorri’ aan. zeer redelijk geprijsd eten en drinken en erg vriendelijk! Absoluut briljante gratis tussenstop…. Bedankt Zamudio 😊
geen faciliteiten, wat voor ons prima was. parkeerplaats dorpshuis. rustige kleine stadslocatie. vlak naast een kleine carrefour die om 8.00 uur opengaat … geweldig voor verse croissants?
leuke tussenstop. rustige landelijke locatie naast een renbaan. licht bochtige en heuvelachtige rit ernaar toe. De eigenaar komt je 3 euro ophalen. de toiletspoeling werkte niet toen we bleven, wat betekende dat het legen geen prettige ervaring was! we hebben het schoner achtergelaten dan we het hebben aangetroffen.
Een geweldige plek om een paar dagen te ontspannen. Uitkijkend over de rivier op grote getrapte percelen. Meer van een campingopstelling. Het fietspad loopt langs de rivier de stad in. Kostte ons € 10 per nacht begin september, toen het wijnfestival in volle gang was. Inclusief alle services. Continentale stekker vereist voor aansluiting.
Uitstekende locatie voor een korte fietstocht langs een fietspad naar Baden Baden. Aangekomen net na de middag en er waren veel ruimtes. Gevuld naarmate de dag vorderde. Baden Baden is een leuke bestemming voor een dag. Mooie gebouwen in dit kuuroord. Chique winkels met exclusieve prijzen!
Echt netjes en schoon parkeerterrein achter Olive Factory en Guardia Civil. Toilet legen maar slechts één kraan. De oude stad is echt mooi, stijlvol en met een prachtig panoramisch uitzicht over de olijfvelden en bergen. De nieuwe stad heeft geweldige winkelmogelijkheden!
Parkeerplaats direct aan een mooi strand. Geen faciliteiten dus kom voorbereid. Supermarkten in de stad. Dit is een groot gebouwde vakantiestad, bijna verlaten toen we eind september waren. Er is een geweldige wandel/fietspad langs de zee, langs bars, restaurants en winkels, meestal gesloten. Het laatste restaurant met uitzicht op de rots serveerde ons de beste Paella ooit! Zonsondergangen om voor te sterven!
Een uitstekende veilige overnachting met gratis faciliteiten. Netjes, schoon en goed uitgelegd. Een 20 minuten lopen naar de oude binnenstad. We vonden een vriendelijke bar maar vonden nergens iets waar we konden eten.
Handig voor Calais. Mooie badplaats met winkels op 5 minuten lopen. Mooi lang strand, goed uitzicht over het kanaal. Parkeerplaats gedeeld met busstation. Ik kan me voorstellen dat het druk is tijdens het hoogseizoen. Helaas, sommige campers namen 2 plaatsen in ... Onbeleefd !