@peter-bos
wat een slechte camping. veel te duur, geen 28 euro zoals op deze site vermeld, maar voor een camper 6 meter en twee personen voor 1 nacht maar liefst 36 euro. Deze slaan we in het vervolg over.!!!
we komen hier al jaren op doorreis naar het Noorden. Mooie rustige plek op fietsafstand van het gezellige Leer. De voorzieningen zijn goed en de eigenaren bijzonder aardig. Niet duur. Een aanrader!
1 ster is nog teveel. smerige toiletten en onbruikbare buitendouche. zelfs geen waterkraan voor drinkwater. De jachthaven was vol dus hier geprobeerd. volgende keer rijden we door als de jachthaven vol is. 15 euro? zakkenvullers!
leuke kleine camping met goede voorzieningen. sanitair is wat gedateerd maar schoon. De camping heeft een klein zwembad. De eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Strand en bus op loopafstand. Wij zijn hier drie nachten geweest en komen zeker terug
Deze camping wordt ieder jaar beter. De eigenaren doen hun uiterste best om er iets moois van te maken. Alles is aanwezig en op loopafstand van winkels, restaurants en de boot naar de watervallen. Ook volgend jaar zijn we hier weer.
Mooi gelegen camping in de natuur. Vriendelijke ontvangst en schoon sanitair. Op loop afstand van strand en supermarkt. Goede busverbinding om Opatija en Rijeka te bezoeken. Niets mis met deze camping.
vandaag bij deze camping geweest. Er klopt weinig van de omschrijving. Zo is er geen ACSI korting. Betaal je 31 euro plus 10 euro borg voor de slagboom. Wij waren hier on 13.00 uur, hadden betaald en moesten vervolgens tot 15.00 uur wachten tot de slagboom werd bedient. Wel geld in ontvangst nemen maar niet op de knop van de slagboom kunnen drukken. Het was pauze?!? Geld terug en weg.
Mooie rustige camping direct aan zee. Nieuwe eigenaren die het camperen snappen. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Spreken goed Engels. Schoon sanitair en ruime plekken. Zoals eerder werd opgemerkt, een aanrader!
Opnieuw dit jaar deze geweldige camping bezocht. Het was thuis komen, zo vriendelijk wordt je ontvangen. Ondanks dat het wat drukker was, was het sanitair zeer schoon. Deze mensen weten hoe het hoort! Geweldig.
leuke camping maar in het restaurant op de camping moet je niet zijn. Het eten is matig en voor de wijn betaal je de hoofdprijs. Bij aankomst ontvang je bij de receptie een kortingsbon voor het restaurant maar dat stelt niets voor. In de omgeving zijn betere restaurants voor een redelijke prijs.
Goede plek om de watervallen te bezoeken. vriendelijke ontvangst door de eigenaren. Hard werkende mensen die hun uiterste best doen om het je naar de zin te maken. Net en schoon sanitair Niets mis met deze camping.
Bijzondere plaats dicht bij het centrum. Mooi uitzich op het meer. De ontvangst is uiterst vriendelijk en de mensen zijn erg behulpzaam. Al het voorafgaande in positieve zin klopt. Het is wel aan te raden om even te bellen en te reserveren.
Hier eind oktober geweest. In alle opzichten vergane glorie. Ook waren we verrast deze camping is 100% fkk. Gelukkig was het koud weer dus weinig van gemerkt. Niet mijn ding dus. volgend jaar een andere terme/camping voor ons.
Mooie camping niet ver van het stadje Mali Losinj. Met de fiets 15 minuten. Hartelijke ontvangst en behulpzame mensen. Ruime kavels met zicht op zee en een eigen strandje. Sanitair is modern en zeer schoon. Op de camping is een kleine supermarkt.
Ook dit jaar weer op deze camping gestaan. Het voelde als thuis komen. Hartelijke ontvangst en weer volop genoten. Volgend jaar zeker weer.
Waardeloze camping. Staat aangegeven dat ze tot 1 dec. open zijn. Toen wij op 8 oktober aankwamen was het gesloten. Bovendien erg onvriendelijk personeel. Deze camping kan beter van deze app verwijderd worden om verdere teleurstellingen te voorkomen.
Mooie camping met schoon en modern sanitair. Vriendelijke ontvangst door behulpzame medewerkers.
Deze camping ligt dichtbij(loop afstand) het gezellige centrum. De voorzieningen zijn uitstekend en het sanitair wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. De eigenaars zijn erg behulpzaam en uiterst vriendelijk ze spreken goed Duits en Engels. De plaatsen hebben een stroom en drinkwater aansluiting die beide gratis zijn. Ook douches zijn bij de prijs inbegrepen. Mooie omgeving een aanrader.
Uitstekende camping voor bezoek aan Dubrovnik met de bus, die nu stopt voor de deur. Mooie plekken, aardige en behulpzame mensen en prima sanitair. Komen hier zeker terug.
Bijzonder mooie camperplaats. Alle voorzieningen aanwezig, keurig en schoon sanitair. De ontvangst was uiterst vriendelijk. Mooie natuurlijke omgeving en maar 1500 meter van het centrum. Een plek om zeker nog eens te bezoeken.
Mooie en rustige plek op fiets afstand van het gezellige Leer. De voorzieningen zijn goed en schoon. De houtzaagmolen is nog in bedrijf.
Een oase van rust met een wijds uitzicht. De eigenaar is uiterst vriendelijk en behulpzaam. En dat voot 8 euro incl. Een topplek.
Een regelrechte afrader. Staanplaats 15 euro en daar komt van alles bij. Zo kost een toilet bezoek 50 eurocent. Onvriendelijke mensen die het woord service niet kennen.
schitterende locatie met uitstekende voorzieningen. Met gastvrije eigenaren. Een aanrader.
Geweldige plek, schoon sanitair, kippen rond de camper en een erg aardige eigenaar.
mooie camping met alle faciliteiten die je kan wensen. Aardige (Nederlandse) eigenaren die er alles aan doen om het je naar de zin te maken. leuke plekken langs de beek. we hebben hier gewandeld en gefietst door de schitterende omgeving. met de trein voor 4 euro retour naar Luxemburg stad. een aanrader. peter
Prachtige plek met aardige eigenaar. Komen zeker terug als de wijn geoogst is.