@peterneu56
Lid van Campercontact sinds 2019
- Etrusco Andere Andere
- 2017
Sitecode: 52021
Eenvoudige maar echt geweldige plek. De sanitaire voorzieningen waren erg schoon en het water was erg warm. Personeel erg vriendelijk. Je hebt hier echt absolute rust. Elk moment weer.
De beste plaats waar we ooit hebben bezocht. Het is er gewoon en er ontbreekt niets. Het begint met de voorbeeldige sanitaire voorzieningen en gaat in elke relatie helemaal op. Alles was geweldig. Er is maar één zwakte, maar dat is niet het geval. Bushalte direct buiten het plein, het rijdt gewoon niet zoveel. Zaterdag om 18 uur vanuit de stad na het werk. Schade
Een eenvoudige plek, eigenlijk alleen parkeren. Maar zeer mooie locatie, direct aan de Rijn. Je hoort geen straatgeluid of iets anders. Het fietspad langs de Rijn loopt door en soms laat zelfs iemand een boot het water in. 'S Avonds echter frequent bezocht.
Een zeer mooie plaats. Niets ontbreekt en super vriendelijk personeel. Sanitaire top, broodjesservice ook top. Altijd weer en heel veel
We zijn al vaste klanten op deze plaats. Het is net gelukt. We voelen ons daar erg op ons gemak en de operators zijn zo vriendelijk. Sanitair extreem schoon en de broodjesservice is geweldig. Je hebt alles wat je nodig hebt. Echt geweldig
De locatie van de plaats is echt goed. Personeel vriendelijk en met Engels kun je goed opschieten. Maar de sanitaire voorzieningen werken niet. Ze zijn niet alleen oud, maar ook iets van verrotting, iets dat we nog niet hadden gezien. Absoluut "niet meer". Jammer. Het geluid van de weg is half zo wild.
Een geweldige plek om Rome te verkennen. Zeer schoon en WoMo met 7,5 m geen probleem. Zeer schoon, goed onderhouden gebied. Vriendelijk personeel, receptie 24 uur, de Duitse spreekt ook. Bus recht voor de deur. Supermarkt 150 m, ook 24 uur geopend. Station ongeveer 1 km. De fiets mag alleen binnen het plein worden gebruikt. Tickets voor de trein zijn direct bij de receptie verkrijgbaar
Een geweldige plek. Liever een camping als een staanplaats. Sanitair onberispelijk. Vriendelijk personeel. Klasse plaats. Het schip landt een paar meter. Ideaal voor reis naar Venetië. Altijd weer
Zeer mooie rustige plek. Super aardige mensen. Sanitair goed en schoon. Pendelbus naar het strand of gratis rollen. Altijd weer
De plaats laat een split-impressie achter. De voorste plaats erg strak, beter aan de achterkant. Sanitair zeer schoon en in orde. Personeel erg vriendelijk. Maar op een of andere manier voelden we ons niet op ons gemak. Strand ongeveer 700 m gemakkelijk te bereiken, gedurende de dag, maar erg druk. De ruimte was erg luid tot middernacht. Ik reed na een nacht door
De plaats lijkt te zijn verlaten. Ver en om geen menselijke ziel te zien. Het doel is waarschijnlijk al lange tijd niet verplaatst, maar is wel open. Elektriciteit, water en CH-toiletafvoer gaan hoe dan ook. Alles ziet er erg verwaarloosd uit, voor één keer overnachten, met elektriciteit !!!! hij doet het altijd
Zeer goede plek. Alles was goed onderhouden. Zeer vriendelijk personeel dat niets te wensen overlaat. Douche voor 1 € absoluut OK. Altijd weer. Gewoon een geweldige plek op een toplocatie.