@petracarola
ten opzichte van het centrum prima gelegen, zo’n 10 minuten wandelen. De plek zelf is ongezellig en kleine plaatsen, voor in de winter prima. Broodjes service hebben wij niets van gehoord/vernomen?! Wifi is zeer slecht. Douches/toiletten netjes, maar niet super. Omdat er geen tot andere plekken in het centrum zijn een aanrader… maar zeker niet vanwege de faciliteiten, prijs/kwaliteit verhouding
Je staat op een veld wat tegelijk ook een voetbalveld / speelweide is. Daarnaast zijn er vakantie huisjes. Tijdens ons verblijf waren er veel kinderen aan het spelen en was er een grote groep jonge mannen die de hele avond en nacht luidruchtig waren. Het is echt een doorgaan plek. Iets te prijzig naar ons idee (140 zl)
Wij hadden 1 nacht gereserveerd en zijn er 4 gebleven. Een hartelijk ontvangst door de eigenaar en je mag zelf een mooie ruime plek uitzoeken. Het sanitair/douches zijn perfect en schoon. De Wifi werkt top. Zelfbediening bij de bar…wijntje/biertje en heerlijk ijs. In de omgeving is niet veel te doen, dat vinden wij niet erg! gewoon genoten van een heerlijke plek voor een prima prijs/kwaliteit verhouding 👍
Sitecode: 19430
Prachtige en verzorgde camping. De mooiere plaatsen zijn vrij prijzig en geen acsi korting. De plaatsen met korting vinden wij niet bijzonder. 4 sterren omdat het voor Griekenland behoorlijk prijzig is. Elektrisch € 7,00 Wasmachine €7,00. De familie/eigenaren zijn heel erg vriendelijk.
Een zeer vriendelijke ontvangst bij de receptie. Zelf een plek uitzoeken en wij vonden 1 met zeezicht. Het Sanitairgebouw is nieuw/luxe en zeer schoon. De wifi werkt perfect. Fietsen met e-bikes naar Gytheio goed te doen. Wij zijn hier 4 nachten geweest en komen graag nog eens terug!!
de camping heeft een perfecte ligging!! Om de hoek boulevard met tal van restaurants., andere hoek 2 supermarkten. Ook een mooie fietsroute langs het strand. De camping vonden wij nogal rommelig niet netjes onderhouden. Heel veel blad/onkruid en een onregelmatige zandgrond. Het sanitair is ontzettend gedateerd (bouwvallige ruimte) en niet echt schoon roest,kalk,spinnenwebben. Alleen vanwege de ligging is het een aanrader.
Het is een prima camping, maar waar wij stonden met de camper vooral op een niet fijne plek. ontzettend veel overlast de hele dag tot middernacht van veel te luide muziek van de bar. Lekker een boek lezen of het ritme van de zee horen is hier niet aan de orde. Voor ons een onrustige plek en daarom de volgende ochtend gelijk weer vertrokken!
De prijs klopt niet meer op camper contact het is nu 30,00 euro, dat vinden wij behoorlijk prijzig voor Albanië en de rommelige plaats. De plek is mooi maar het wordt niet netjes onderhouden , dor en veel onkruid. Het restaurant viel ons ook wat tegen…. matige porties, bijvoorbeeld extra gegrilde groente besteld 8 hele dunne schijfjes courgette en aubergine voor € 3,50. Jammer ze kunnen het zoveel mooier maken en/of onderhouden. Wifi werkt prima!
wij betaalden ook extra toeslag omdat wij om 11.45 uur arriveerden. Ik lees 3 reviews hieronder de reactie van de camping. Vreemde redenering, wij vertrokken in de ochtend om 7.00 uur en kregen toch ook geen geld terug omdat we toen geen gebruik meer maakten van de faciliteiten. Verder een prima camping en fiets mogelijkheden in de buurt.
Er wordt geen goede info gegeven. Op camper contact staat 10 euro per nacht en plaats voor 3 campers. Inmiddels 15,00 euro. Dat is ook nog een prima prijs… echter staan er nu 5 campers volwassenen met kinderen. De douche is netjes maar wel steeds bezet. Wij vinden het wel prettig om te kunnen douchen, ondanks dat het ook in de camper kan. Het is lastig om contact te krijgen met de beheerder. Anders 4/5 sterren.
wij hebben er 1 nacht gestaan, helemaal achterop de camping. De plaats waar wij kwamen te staan stond vol met hoge brandnetels, dat deed onverzorgd aan. Douche gebouw was ruim en netjes. Internet werkte niet, wellicht door de ligging. Wij vonden het iets te prijzig.