@petraenjanbart
Wat een fantastische camping, al die leuke, originele huisjes verspreid in het bos. Ook fijne camperplekjes met uitzicht op het middenplein. Voortreffelijk sanitair met toilet en een heerlijke hete douche ineen. Daar houd ik van, geeft heel veel comfort. Zeer fijne ontvangst. Als ik 10 sterren zou kunnen geven dan had ik dat gedaan. Kom hier zeker in de winter terug voor 1 van de huisjes.
Bovenkant
Totaal verlaten plek. Staan paar auto’s op parkeerplaats, maar verder ziet het er uitgestorven uit. Ruikt ook heel vies. Doorgereden.
Super mooi aangelegd camperpark, van alle gemakken voorzien, vriendelijke beheerder in een omgeving met veel fiets en wandel mogelijkheden. Een plek om terug te komen.
Prima plek om te overnachten, de rotwein wandeling te lopen en wijn te kopen en een stuk rustiger dan de CP in Mayschoss. Om half 9 gewekt om 6 euro parkeerkosten te betalen. De gemeenschap werkt ongelooflijk hard aan de wederopbouw van het dal, dat het daardoor rommelig of ongeorganiseerd is lijkt me vanzelfsprekend.
Fijne camping, maar je moet goed kijken waar je gaat staan omdat je op sommige plekken vast komt rechtaan in de modder. Gelukkig hebben ze een tractor op je eruit te trekken. Fijne uitvalsbasis voor mooie wandeltochten vanaf de camping. (B8, B5 en E1 gewandeld in de herfstvakantie, een aanrader).
Wat een heerlijke camping is dit toch. Je wordt ontvangen alsof je al jaren bevriend bent, warm en hartelijk. Zelf kiezen waar en hoe je wilt staan, super net sanitair en niet te vergeten het prachtige uitzicht. Een camping om naar terug te komen.
Sitecode: 19113
Dure camping die de voorzieningen echt top voor elkaar heeft. Fijn kunnen zwemmen in de zee en alle spullen na vele dagen regen weer gedroogd. Wat de camping absoluut mist is sfeer, wat een lelijke kale bedoeling. Derde week van augustus loopt de camping al aardig leeg en zijn de voorzieningen ook niet allemaal meer open of gevuld.
Toen we om 21.00 aankwamen was de camperplek vol, stond een busje dwars voor de ingang. De andere camperplaatsen van deze organisatie waren ook vol. Op de parkeerplaats voor het zwembad overnacht, stonden al meer campers en het is toegestaan in Duitsland zolang je maar geen kampeergedrag laat zien. Wel tot begin van de nacht wat lawaaierig door gezelligheid van jongeren. Niet ideaal, maar prima oplossing voor 1 nacht.
Lekker rommelige camping, zelf plekje zoeken en 4 meter afstand houden. Heerlijke warme douches, ook aan het eind van de dag. Klein strandje. Niet goedkoop maar prima, zeker als je de volgende dag op het vliegveld moet zijn.
Voor iedereen een mooi plekje te vinden op deze parkeerplaats. Meeste mensen komen hier om Kjerag tocht te maken. Wij hebben gevist, vuurtje gemaakt en wandeling naar onbemande hut Langavatn gemaakt (wandeling waarbij je langs een rots over steentjes door het meer moet lopen). De parkeerplaats loopt al vroeg in de ochtend leeg.
Rustige CP voor 1 nachtje. Geen voorzieningen, betaald bij de supermarkt. Vanaf steiger kunnen vissen. Verkeer van de bovengelegen weg vroeg in de ochtend wel hoorbaar, maar niet storend.
Hele fijne camperplaats voor 5 campers. Schone toiletten, mini zandstrandje en fantastische plek om makreel te vangen. Bruinvissen gezien in de avond.
Dure, maar fijne plaats. ‘s Avonds rustig. Toilet in restaurant was om 21.15 dicht. Mogelijkheden om onder begeleiding gletsjer te beklimmen.
Prima camping om Bergen te bezoeken. Op bovenste plateau gestaan, mooi uitzicht, helaas alleen maar regen. Sanitair is netjes en schoon.
Fantastisch mooi aangelegde camperplaats, keuze of je aan vlonder, grind of gras wil staan. Schoon en netjes. Bootjes, kano, sup en visspullen te huur voor klein prijsje.
Fantastische camping, prachtige ligging aan het meer en super vriendelijke ontvangst. Sauna was laat in de avond idyllisch. Schoon sanitair, wel wat weinig en wat later op de avond geen warm water meer voor de afwas. Extra nacht gebleven.
Fijne camping om 1 of enkele nachten te staan voor de overtocht naar Noorwegen. Hele ruime plaatsen en schoon sanitair.
Fijne CP, ook geliefd, stond om 15.30 op de laatste plek. Water en elektriciteit beiden 2 euro, plek 6 euro voor 24 uur. Ruim en rustig, beter dan menig camping.
Waren om 20.00 uur gesloten en het nummer dat we moesten bellen werd niet beantwoord. Volgende dag langs gefietst, ziet er prima uit.
Fijne plek naast de kerk, super leuk dorpje. Bij Tourist Information waren ze zeer behulpzaam met vinden van leuke fietstochten. Geen voorzieningen, wel heerlijk rustig.
Camping staat onder water.
Heerlijke camping om mooie wandelingen in de omgeving te maken. De 2 geplande dagen zijn er 4 geworden. Kom er zeker terug. Eten in het restaurant tegenover de camping is niet echt een aanrader, om er een drankje te doen is het uitstekend.
Prima camping, niet bijzonder. Nauwelijks wifi, sanitair schoon. Wat zeker de moeite waard is, is om op zaterdagavond Pamplona te bezoeken. Stad stroomt vanaf 19.00 helemaal vol met pratende, flanerende, eten en drinkende mensen van alle leeftijden. Het regende af en toe wat, maar dat deerde echt niemand, de sfeer was hartverwarmend.
Fantastische camping, lieve campinghouders. mooie omgeving om te fietsen door lieve dorpjes en langs kanaaltjes. Leuk om een paar dagen te blijven.
We hebben voor 4 euro ons toilet en grijs water mogen lozen en water getankt. Super vriendelijk ontvangen, keurig nette loos en vulplaats.