@pierrefivet

Ander
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

heerlijke plaats waar we zo rustig geslapen hebben. het domein verkoopt ook lekkere wijnen. zeer vriendelijk onthaal

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

prachtige camping met mooi zwembad aan een prachtig strand. veel groen en ruime plaatsen. heerlijke buitendouches en Broodjesservice. top adresje

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

na 4 jaar en 50000 kilometers nog nooit zo onbeschofte receptie gehad. ze willen uit alles geld slaan. met ACSI of Sicily tour 23 euro en dan sta je achteraan. anders betaal je 32 euro. geen probleem. maar extra 5 euro betalen om grijs water te lozen omdat we maar 1 nacht blijven hebben we nog nooit meegemaakt.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

zeer mooi , rustig en net met 2 prachtige zwembaden van het hotel maar ook voor de campinggasten. sanitaire voorzieningen gedateerd (zoals dikwijls in Italië) ideale ligging , direct aan het prachtige strand en makkelijk met de fiets op 5 min deze mooie stad in. Grote Eurospin supermarkt om de hoek ..

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

leuke en gezellige camping op een unieke locatie. onze camper stond op het strand, voetjes in de zee. geslapen met enkel het geluid van de golven en de vogeltjes. goede infrastructuur, elektriciteit, wifi, zeer proper sanitair. ‘s avonds zeer lekker gegeten in het restaurant. een aanrader. de eigenaars zijn zeer behulpzaam.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

heerlijk rustige camperplaats bij het voetbalveldje en kasteel. van hieruit zijn er 3 wandelingen in de omgeving. buurtwinkel op 3 minuten wandelen. en alles gratis. hier wordt een mens gelukkig van.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Top adresje in Midden Portugal.. tussen Viseu en Coimbra.. logeren bij de sympathieke Limburgers Benny en Thérèse … gelegen vlakbij de Ecopista do Dao .. een schitterend fietspad van 50 Km over een oude spoorbedding. Benny bracht ons en onze fietsen met z’n pickup naar Viseu zodat we het hele traject (naar beneden) konden fietsen .. top camperplaats met heerlijk zwembad en alle faciliteiten. Thérèse verkoopt er ook haar olijfolie