@pliero
Lid van Campercontact sinds 2020
Prima camping. Wat tegenviel was dat er geen korting werd verleend omdat het zgn. Pinksteren was. Echter bij ons vorige bezoek, niet op een feestdag, was dit ook het geval. Douche is niet inbegrepen net als stroom, dit wordt achteraf verrekend. Bij een opmerking hierover kreeg ik te horen dat deze camping de goedkoopste was in de streek. Vergeleken met een andere moselcamping, niet waar. De broodjesservice is ok maar de broodjes smaakten oud.
Prima verblijf. Ruime comfortpaats. Erg leuk dat er verschillende bloeiende struiken zijn toegepast. Sanitair prima in orde. Heel klantvriendelijk personeel.
Camping wordt gerenoveerd. Verbeteringen duidelijk aanwezig. Geholpen met een zekering zodat de kachel weer werkte. Daarvoor onze dank.
Heerlijk gestaan. Ruime plaats. prima sanitair. Hulp gekregen bij onze luifel die opeens een eigen CAO had. Enige verbeterpuntje zou de temperatuur van het douchewater kunnen zijn. Varieert tijdens het douchen van warm naar koeler en weer terug. Komen zeker een keer terug.
Valt een hoop te verbeteren. 1. Werd een camperplaats aangewezen die door anderen gereserveerd bleek. 2. Nieuwe plaats zat vol kuilen en muizengaten of ander dier. 3. Douchewater was 2x ijskoud en de 3e keer redelijk. 4. WiFi niet beschikbaar. Ook niet op terras. 5.QR code wordt niet herkend op de Camping Comfort app. via mobieltje. 6. Bestelde broodjes, zeer zeker niet vers. Enige positieve punt, aardige mensen en mooie natuur.