@possl-tichler
- 2022
fijne doorreis camping met overige ligging in bosrijk gebied, divers plekjes geschikt voor campers, sanitair is heel netjes en je wordt wakker met prachtig vogelgezang. broodjes service met lekkere croissants en baguette, gezellig restaurantje waar je goed kunt eten. wij vonden het heel mooi!
prima camping voor doorreis, prijs is schappelijk, sanitair is schoon, je moet er wel op tijd zijn om een goede plek te krijgen. het is echt wie het eerst komt wie het eerst maalt…. even de stad inlopen voor een wandeling en etentje … tip: sla La Pignata over, keuken is erg matig.
kleine Camping, snel en makkelijk bereikbaar vanaf snelweg, hebben hier 1 nacht op doorreis gestaan-prima. in natuurlijk gebied naast boerderij gelegen, vriendelijke en behulpzame eigenaar liet ons plekje kiezen. bistro met lokale specialiteiten (flammkuchen) en broodjes service. top. geen 5 sterren ivm weinig faciliteiten en wat oudere sanitair (wel netjes/schoon en warm water).
erg mooie en nette camping! prachtige ligging met mooi uitzicht op de bergen. sanitaire voorzieningen zijn erg luxe. het is allemaal redelijk nieuw, dus begroeiing heeft nog wat tijd nodig. heel vriendelijke eigenaren. mooie aangelegde zwemvijver die nu in mei helaas nog te koud was. plekken zijn wel lang maar smal, dat is wat jammer. ligging super voor wandelingen door de mooie natuur!
hebben op doorreis 1 nacht hier gestaan, prima als uitvalsbasis voor bezoek aan München. plekken zijn erg klein, wel groene camping! vooral de ligging langs de Isar is erg mooi, makkelijk met fiets naar centrum, dicht bij gezellige Biergarten. sanitair is Idd oud en niet altijd fris. zelfs voor warm water bij afwas moet men extra betalen.