@preseren
April 2026
Een heerlijke, rustige plek met een fantastisch restaurant, waar je kunt dineren en ontbijten.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Geweldige locatie, grote ruimtes en een geweldige omgeving. 10€ voor 24 uur, water en elektriciteit is het zeker waard.
2020
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2018
We waren een paar hier in september met een 7,5 m camper. Het kamp is erg mooi met veel schaduw en veel bloemen. Goede douches met gratis warm water, toiletten en alles schoon en mooi. Het enige probleem is het ontbreken van toilet deksels. Goede toegang tot het strand via een mooie korte wandeling in een bos en het strand is echt leuk. Op loopafstand van de stad met veel restaurants.
We zijn hier beroofd !! Er is een vreemde man ter plaatse, het lijkt erop dat hij in de camper woont .. maar misschien is het alleen maar voor nep (hij is heel aardig, maar hij leert je plannen kennen). We zijn in de ochtend maar 1 uur naar de stad gegaan, hij heeft de zijruit gebrokkeld en spullen gestolen. Doe voorzichtig.
2017
De plaats kan vol worden, we hebben een plaats in het ongemarkeerde deel van het kamp, maar dat was oké voor een nacht. Goed Engels en vriendelijk personeel.