@pvanholstein
- 2000
Een leuke simpele kleinschalige camping. Wel moeilijk te vinden, goed voor bezoekjes aan Kinsale (15 min), Cork (25 min). Sanitair erg goed, geen voorziening voor chemical toilet en grijswater, daar en tegen veel dieren - leuk voor kids). de 3 dubbeldekkers zijn erg apart voor de omgeving.
een kleinschalige familie camping. Goede en mooie goedkope camping. Sanitair is wat verouderd en zeker functioneel, ruime weide voor een plaats naar keuze.
goede en mooie plek ( leuke weides), sanitair goed verzorgd. wifi alleen bij het huis. tot 22:00 best veel langs rijdende auto’s. goede wandelroutes en een goede uitvalsbasis om door te reizen naar Folkestone (45 min).
Sitecode: 19230
mooie (familie) camping met eigen park rondom de vroegere boerderij wat nu de camping is. we betaalden €32 (2pers met Electra en geen muntjes voor de douche)
Sitecode: 20524
een efficiënte en mooie camping, je merkt niet dat die groot is. veel hardcore plaatsen incl elektra. wel een euro meenemen voor het douchen. bij het wegrijden een lekkere koffie to-go gescoord. de camping ligt tegenover de pier voor bootexcursies, naast een golfbaan en ook de pendel bus naar de cliffs of Moher. kortom een goede plek. we betaalden €31 incl elektra en excl douche.
tijdens emailcontact om de beschikbaarheid te checken bleek dat de camping niet meer voor toer-kampeerders beschikbaar is. jammer het lag zo mooi
een simpele rustige camping met verharde plaatsen. voor extra € zit je aan de waterkant, verder alles goed verzorgd. beheerder mag wat vriendelijker zijn. hij geeft wel op al je vragen een antwoord. wifi en netwerk wat minder.
We waren heel tevreden, het lag goed. 10 min rijden naar Moira voor de trein naar Belfast. Goede doch simpele voorzieningen en veel tips gekregen voor de omgeving van de eigenaars (zelf fanatieke camperaars). Ook de inn in de omgeving (5min) met hottup en speciaal diner arrangement is een aanrader incl de buurt gezelligheid.
een camping in opbouw, er is slechts 1 toilet, geen verdere sanitaire voorzieningen. wel voor grijs water en chemisch toilet. grote plaatsen incl water en Electra. we betaalden voor een campervan en 2 personen £25 (vonden we wel aan de hoge kant). verder is er niets in de buurt.