@rael
- 1997
functionele plek om te overnachten. volledig geautomatiseerde invoer. Alles elektronisch gedaan met QR-code. Toilet en douche zijn vrij basic maar ok.
We hebben gekeken maar zijn niet gebleven. Niet ons soort plaats, dor en zeer ruw terrein. Niets in de buurt, maar dat past misschien bij sommige mensen. Strand is klein.
Tweede keer hier en het is erg goed. Doucheblok lijkt de hele dag continu te worden schoongemaakt. Korte wandeling/fiets naar de stad met winkels en restaurants. De Dalmacija is uitstekend en het campingrestaurant is ook goed.
Gratis 's nachts parkeren met gratis elektriciteit. Naast Der Freistaat camperdealers. Uitstekende Griekse taverna ongeveer anderhalve kilometer verderop.
Enigszins gedateerde maar aangenaam genoeg site. Leuk welkom. Korte fietstocht naar de stad waar voldoende eetgelegenheden zijn. Douches zijn goed en schoon, maar een beetje moeilijk om uit te zoeken hoe je warm water kunt krijgen. Elektriciteit is per muntmeter.
Uitstekende kleine tussenstop. Euro 15 inclusief water en elektra. Douche en toiletten zijn goed, hoewel een beetje vreemd qua indeling! Fantastische pizza en goede wijn. 2 pizza's en een liter wijn onder de 30 euro, geweldige waarde.
Sitecode: 19313
Goede locatie, maar erg krap. Goed voor een korte tussenstop, maar ik zou niet te lang willen blijven. Het lijkt erop dat velen dat doen en waarschijnlijk oké als je een pitch op de eerste rij kunt krijgen. Restaurant is goed en niet duur. Personeel vriendelijk.
Geweldige camping. Zeer behulpzaam personeel en echt goede faciliteiten. Waarschijnlijk een goed idee om te boeken, want het kan druk worden. Het plaatselijke strand is klein en druk, maar een korte wandeling brengt u naar het strand van St Ivan, dat veel rustiger is.
Prima camping en eigenaren. Alle plaatsen hebben enige schaduw en het restaurant is uitstekend. Strand is goed. Er is een winkel op de heuvel en een kleine strandbar.
Sitecode: 20334
Geweldige site, misschien wel een van de beste waar we zijn geweest op het gebied van faciliteiten en organisatie. Korte fietstocht naar het centrum. Zal zeker weer verblijven. Grote waarde ook als je het vergelijkt met de prijs van de nabijgelegen stellplatz.
Verbleef voor 3 nachten in oktober. Haal elke dag een kaartje bij het zwembad ‘Die Welle’. Elektriciteit inbegrepen, maar kon niet zien waar je water kon nemen zoals geadverteerd, vroeg niet omdat je er geen nodig had. Prima locatie om te fietsen. Wees op weekdagen een beetje lawaaierig van het verkeer in de ochtend. Voldoende moerassupermarkt, Kaufland, een paar minuten lopen en ook een Hellweg-bouwwinkel aan de overkant voor gas als je Duitse gasflessen hebt
Zeer mooie plek, schone toiletten en wasruimtes. Goede omgeving om te fietsen. 10/15 minuten naar Milford. Ook een goede rit naar Lymington. We betaalden £ 48 voor 2 nachten, dus £ 24 per nacht.
Geweldige kleine camping. Aardig personeel dat erg behulpzaam is. Als je net als wij heel vroeg moet vertrekken naar de veerboot / tunnel (we vertrokken om 05:00 uur), zullen ze de timer op de slagboom resetten zodat je eruit kunt komen. We hebben het gebied niet echt bekeken, maar zullen in de toekomst zeker voor een langere tijd teruggaan
Eenvoudige Stellplatz bij rivier en zwembad.
Verbleven hier 2 nachten. Grote camperstop met uitstekende faciliteiten. Gemakkelijk in de stad te komen, slechts € 2:40 op de bus voor een retour ticket. Heerlijk eten, gratis, als u een maaltijd hebt, anders € 10 per nacht.
Uitstekende plaats, die nu elektriciteit (16 Amp) heeft, die bij de prijs is inbegrepen. Niet alle plaatsen hebben elektriciteit, dus wie het eerst is ...
Uitstekende cp. Zeer behulpzame eigenaars. Tal van plaatsen om te eten en te drinken. Uitstekende douches / toiletten.
Sitecode: 19308
Uitstekende site met geweldige faciliteiten. Gelegen aan de rivier waar u kunt zwemmen. Goed eten en de prijs is zeer redelijk. Een klein probleem was het ontbreken van warm water in de avond.
Goede site en handig voor de meren / watervallen. Goede, schone badkamers en veel ruimte. Om de lijn voor de kaartjes bij de watervallen gingen we naar parkeerplaats 1 te vermijden om 07:00 wanneer het wordt geopend. U krijgt dan in om 07:00 en vrij veel haver de plek voor jezelf, geen drukte.
Uitstekende camping! Makkelijk te vinden en op een geweldige locatie. Alle faciliteiten waren zeer schoon en er zijn winkels en plaatsen om te eten in de buurt. Zeer behulpzaam camping manager.