@rafenann2
Jaarlijks komen we hier een aantal maal, steeds vriendelijke ontvangst en perfecte plaats om het stadje en de omgeving te verkennen. Lekkere wijnen en gratis staan wat wil je nog meer? Als je de locatie niet vindt dan vraag ik mij af welke antieke navigatie je gebruikt en moet je geen reclame maken voor een andere locatie. Is gewoon goed bereikbaar.
Wij komen hier jaarlijks al gedurende 10 jaar, gewoon perfecte camperplaats zonder toeters en bellen. Douche of WC hebben we niet nodig want dat hebben we zelf bij. Zicht over het Gardameer, waar vindt je dit nog? Gewoon toekomen als er plaats is kan je er op en vol is vol alhoewel ik dit nog nooit heb meegemaakt. Reserveren doe je op hotel.
de locatie bestaat niet meer, wel campings genoeg in de straat, wij vonden de camping naast de camperplaats uitstekend
prijs is 16 euro + 3,10 euro tax voor 2 personen = 19,10 euro veel te duur voor een parking, water en stroom zijn nog eens extra te betalen en je moet voor 9.00u vertrekken, mij zien ze hier niet meer!
prijs is ondertussen 16 euro