@reis_g
- 2018
Het uitzicht op de St. Martinsberg is geweldig, de sfeer is geweldig. De operatoren rekenen € 10,00/persoon. & nacht. Met ons gezin zouden we € 50,00/nacht betalen. excl. Elektra, excl. aan-/afvoer en de toiletten bevinden zich op ca. 500m afstand. Dit is buiten proportie —> we parkeren overdag gratis (op exact dezelfde plek) en rijden door na een bezoek aan het park.
Echt een leuke plek, zoals eerder beschreven. De afstand tot het strand is echter groot - afstand tot het strand. google vanaf de parkeerplaats ingang: 950m. Op de plek zelf is het in de zomer erg druk, maar er is voldoende ruimte op het plein en zijn rust- en sanitair wordt twee keer per dag schoongemaakt.
De term "camping" past ons beter (2 volwassenen, 3 kinderen <8 jaar): grote plaatsen, rustig, privé, toegang tot het sanitair van de camping, € 43,82 per nacht, V / E-top (zelfs drinkwater). We hebben echt genoten van de tijd hier; De weg naar het strand was geweldig, de winkel bood alles, het strand was alleen in het weekend erg druk
Zeer goede plaats aan de doorgang. Openbaar toilet aanwezig. Ook aan te raden met kinderen: een bezoek aan de stad.
De ontvangst is vriendelijk en ongecompliceerd. Wij (3Kinder, 2Erw) konden in 20:30 uur rijden, ruimte kiezen en de volgende ochtend inchecken. De stoelen zijn nog steeds schuin, maar om te handelen. Elektriciteit beschikbaar. Toiletten met ring en papier, warme douches en babybadjes. Echt goede apparatuur. Zoet water en toilet uitloop zijn goed, grijs water is nog steeds twijfelachtig ...
Groot plein, vlak, met een prachtig uitzicht op de zee. Op het schiereiland van Caión volgt u gewoon de P-borden. Speeltuin, restaurants en bars op loopafstand. NNW is een grote krabtrader waar je naar kunt kijken en ook je toilet kunt gebruiken;)
Het benzinestation wordt niet langer Repsol genoemd (naam wordt helaas niet opgeslagen ...) Het personeel is erg vriendelijk. Brandstof, wasstraat met lange borstels, drinkwater met een hoge vulcapaciteit. Riolering aan de andere kant van de weg, rond de rotonde, volg het bord.
We waren begin augustus op het veld. Op dit moment is hij vol. De pakketten zijn dus te smal en ongemakkelijk. Alleen een toilet voor 140 voertuigen en 16 € per nacht is teveel voor ons.
Kleine prachtige plek achter de duinen met een houten tafel. Op het strand is er een douche en een toilet op de parkeerplaats.